نوشته شده توسط : arman
ضرورت معرفی شخصیتهای برجسته به عنوان الگو برای نسل جوان امروز![]() هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران:به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به کنگره بین المللی علامه حکیم قطب الدّین شیرازی با تاکید بر ضرورت تبیین دوران شکوفایی علمی در کشور و همچنین معرفی شخصیتهای برجسته به عنوان الگو برای نسل جوانِ امروز افزودند: با وجود این الگوها، لزومی ندارد که ما افرادی را از اعماق تاریکیهای قرون وسطای اروپا بیرون بکشیم و آنانرا به عنوان یک شخصیت معرفی کنیم. پروژه تطهير شاه كليد فتنه 88 با وجود اتهامات سنگين اقتصادي كليد خورد!آنچنان كه انتظار ميرفت، آزادي مهدي هاشمي با قرار وثيقه 10 ميليارد توماني و پس از انتشار اخباري مبني بر افزايش فشار بيسابقه به قوه قضائيه براي آزادي وي، سبب شد تا جريان رسانهاي نزديك به مهدي هاشمي و كارچاقكنهاي رسانهاي اين خانواده، پروژه تطهير شاهكليد فتنه 88 را از امروز در رسانههاي خود كليد بزنند. به گزارش رجانيوز، در حالي كه مهدي هاشمي پس از سه سال زندگي مخفيانه در خارج از كشور ابتداي مهرماه گذشته به ايران بازگشت، قوه قضائيه وي را با 13 عنوان اتهامي، براي تكميل تحقيقات با قرار بازداشت موقت روانه زندان اوين كرد.
اين در حالي بود كه عنواين بزرگ اتهامي وي بر خلاف آنچه كه انتظار ميرفت، بيش از آنكه سياسي باشد، اقتصادي بود. اما در حالي كه روند تحقيقات از موارد اتهامي وي با دستگيري برخي از متهمين ديگر اين پرونده وارد فاز جديد و پيچيدهاي شده بود، روز گذشته و در حالي كه روند تحقيقات از شاه كليد فتنه 88 همچنان در جريان بود، پس از انتشار اخباري مبني بر افزايش فشار به قوه قضائيه براي آزادي مهدي هاشمي، وي با قرار وثيقه 10 ميلياردي كه حاكي از بزرگي اتهامات وارده شده به وي است از زندان اوين آزاد شد.
ساعاتي پس از آزادي مهدي هاشمي از زندان، عليزاده طباطبايي وكيل خانوادگي هاشميها در مصاحبهاي با آرمان روابط عمومي نزديك به محمد هاشمي، پروژهاي را كليد زد كه همزمان برخي سايتهاي فيلتر شده كارچاق كن آقازاده فراري نيز آنرا براي تطهير مهدي هاشمي كليد زده بودند.
عليزاده طباطبايي در پاسخ به اين سوال كه آيا امکان بازگرداندن مهدی هاشمی به زندان وجود دارد؟ گفت: «امکان این مساله وجود ندارد، چون معمولا قرار را تشدید نمیکنند. وقتی با قرار وثیقه متهمی آزاد میشود دیگر دلیلی برای تشدید قرار از سوی دستگاه قضایی وجود ندارد. باید صبر کنیم تا کیفر خواست صادر و پرونده به دادگاه ارجاع داده شود تا بعد از طی مراحل قانونی حکم دادگاه تکلیف متهم را مشخص کند.»
وي حتي پا را از اين هم فراتر گذاشته و از اقدام قضايي و شكايت عليه رجانيوز و رسانههايي كه در زمينه پرونده مهدي هاشمي افشاگري كردهاند خبر داد و گفت: « ما در مورد خبرگزاری فارس، رجانیوز، سایت مشرق و برخی رسانههای دیگر شکایتهایی را انجام دادیم. این رسانهها از روز اول بازداشت مهدی هاشمی یک حمله گسترده علیه خانواده آقای هاشمی را شروع کردند که تنها جواب ما طرح دعوا علیه آنها در دادگاه بوده است. این روند همچنان هم ادامه دارد و اگر فشاری هم وجود دارد از جانب طرف مقابل بوده است و دستگاه قضایی باید جواب دهد که فشارها از چه طرفی وارد میشده است.»
اين در حالي است كه يك سايت بدنام فيلتر شده نيز پس از آزادي مهدي هاشمي با انتشار مطلبي، مدعي شد آزادي مهدي هاشمي به دليل عدم وجود مستندات كافي از سوي بازپرسين پرونده در قبال 13 مورد اتهامي او بوده است.
اين سايت در همين زمينه در يك فرار به جلوي جالب نوشت: « عدم ارائه مدارک مستند به دستگاه قضایی، موجب شد ادامه بازداشت موقت مهدی هاشمی و نگهداری وی در زندان انفرادی برای بیشتر از سه ماه معقول نباشد.»
اين سايت در مطلب خود براي تقليل جايگاه شاهكليد فتنه ادامه داد:« اما واقعیت آن است که مهدی هاشمی تصویرشده توسط رسانه های برادارن، ارتباط چندانی با مهدی هاشمی واقعی ندارد، وی نه تنها مغز متفکر و نظریه پرداز و برنامه ریز جریان گسترده حوادث پس از انتخابات نیست، بلکه سطح وی در میان ده چهره نخست معترضین نیز جای ندارد.»
اين مطلب در ادامه نيز تلاش كرده است اتهامات 13گانه مهدي هاشمي را تنها به فعاليت كليدي در فتنه محدود كند. البته اين مطلب هيچ اشارهاي به ركورد 10 ميلياردي مبلغ وثيقه مهدي هاشمي و علت در نظر گرفتن اين ميزان از سوي قوه قضائيه نكرده و تنها مدعي عدم وجود مدارك كافي براي محكوميت مهدي هاشمي شده است.
در حالي كه انتظار ميرفت با آزادي مهدي هاشمي در حين مراحل تحقيقات پروژه تطهير وي از سوي جريانات رسانهاي نزديك به اين متهم بزرگ كليد بخورد، باز هم شاهد آزادي وي در روز گذشته از سوي دستگاه قضا بودهايم.
اين درحالي است كه دادستان كل كشور نيز در مصاحبه مطبوعاتي خود دليل اصلي نگهداري مهدي هاشمي در بازداشت را نگراني از محو مدارك جرم و تباني عنوان كرده بود. حال سوال اينجاست كه آيا اين امكان در حال حاضر و پس از رسيدن به برخي مهرههاي سفيد و كليدي در اين پرونده از بين رفته است و يا موضوع فشارهاي سنگين براي آزادي مهدي هاشمي كه هرگز تكذيب نشد در رقم خوردن اين آزادي و زمينهسازي براي موج سواري جريان رسانهاي نزديك به اين متهم بزرگ نقش داشته است؟
پشت پرده بازگشت سراسیمه مهدی به ایران با وجود اطلاع از بازداشت چه بود؟![]() گروه سیاسی ـ مهدی هاشمی و هوشنگ بوذری که هر دو از معاونین وزیران وقت نفت کشورمان بودند، در اختلاف مالی در سالهای زمان مسئولیت خود، در دادگاه های خارج از کشور (کانادا) علیه یکدیگر شکایت کرده و بر اساس ادعای هوشنگ بوذری، دادگاه کانادایی، مهدی هاشمی را به پرداخت 13 میلیون دلار جریمه محکوم کرده است. به گزارش بولتن نیوز، متعاقب طرح همین شکایت بود که مهدی هاشمی برای فرار از مجازات و پرداخت جریمه و دستگیری توسط پلیس بین الملل، خود را سراسیمه به ایران رساند. وی می دانست که چنانچه توسط انگلیس و کانادا دستگیر شود، مجبور خواهد بود حد اقل 13 میلیون دلار به آنان پرداخت کند و در بحث اقتصادی نیز هیچگونه حمایتی از سوی جمهوری اسلامی نخواهد داشت، بنابراین با وجودی که تقریبا مطمئن بود با ورود به ایران، بازداشت میشود، نتیجه گرفت که زندانی شدن در یکی از سوئیتهای زندان اوین، آنهم در شرایطی که با کوچکترین بهانه در بهترین و گرانترین بیمارستان های تهران بستری میشود و عملاً به یک مرخصی میرود که امکان دیدار آزادانه با خانواده را خواهد داشت، به مراتب بهتر و مطلوبتر است. با همین منطق مهدی هاشمی روانه تهران شد و اکنون نیز با یک سناریوی خانوادگی قصد قهرمان سازی از خود در عرصه سیاسی دارد .
اما هوشنگ بوذری کیست؟ وی از دانشجویان تحت پوشش بنیاد پهلوی در ایتالیا بود که بعد از انقلاب و در سالهای دهه 60 با نزدیک شدن به خانواده هاشمی و مهدی و محسن هاشمی، بعنوان دلال حوزه های نفتی و طرح های پارس شمالی و جنوبی، میلیون ها دلار پورسانت و رشوه از شرکت های TPL ایتالیا با همکاری مهدی هاشمی اخذ کرد که همین مسائل، موجب ارتباط با سایر دلال ها و مسئولین مربوطه شد، اما در نهایت، بوذری و مهدی هاشمی بر سر تقسیم پول با یکدیگر درگیر شدند. بوذری در حال حاضر در کشور کانادا به سر می برد و دوستی نزدیکی با نیک آهنگ کوثر دارد و نیک آهنگ نیز برای کمک جهت محکوم کردن مهدی هاشمی، اسناد و نوارهایی را به دادگاه کانادا ارائه کرده است. از قرار معلوم، افراد فوق اسناد و اطلاعات گسترده ای در مورد مهدی هاشمی و... دارند که با فرار مهدی هاشمی به ایران، این جریان ابعاد تازه تری پیدا کرده است. سپاه موظف به دفاع از انقلاب در جنگهای فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است
به گزارش سیرنیوز به نقل از سپاه نیوز ؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دانشکده دافوس سپاه با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای مختلف جهان اظهار داشت: جوهره این حرکت و بیداری اسلامی در کشورهای جهان را باید در دفاع مقدس مردم ایران اسلامی مقابل نظام سلطه در طول 8 سال جنگ تحمیلی جستجو کرد. فرمانده کل سپاه ضمن اشاره به نقش مهم این دانشکده بر تربیت فرماندهان کارآمد سپاه اظهار داشت: دانشکده فرمانده و ستاد سپاه (دافوس) یکی از مهم ترین اجزای سپاه می باشد که با جرات و شهامت در راستای ارتقای توان سپاه در تمامی عرصه ها فعالیت می نماید. وی افزود: در چند سال اخیر کارهای خوبی در دانشکده دافوس انجام شده است اما به علت فزونی کارها، هیچ گاه اقدامات و فعالیت ها در این خصوص کافی نخواهد بود و نیاز به فعالیت های مجدانه هر روز بیش از پیش احساس می شود. فرمانده کل سپاه با اشاره به فلسفه وجودی سپاه خاطر نشان کرد: مامویت اصلی سپاه پاسداران و فلسفه وجودی این نهاد در دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن معنا و تجلی پیدا می کند و توجه به این موضوع به فهم دقیق موقعیت و نیازهای آن منجر خواهد شد. وی ادامه داد: اگر به هر دلیلی این جامع نگری را کنار بگذاریم ، انحراف از ماموریت های اصلی سپاه را در پی خواهد داشت و باید با دید گسترده ای به این موضوع نگریست و فرماندهان و مدیران باید تربیت و آموزش داد که ماموریت های محوله سپاه را به نحو احسن انجام دهند. سرلشکر جعفری با اشاره به تغییر ماهیت تهدیدات در دهه چهارم انقلاب اسلامی تصریح کرد: بر خلاف دهه اول انقلاب که تهدید نظامی و امنیتی بالفعل بود و در اولویت قرار داشت و امروز تهدید نظامی حالتی بالقوه دارد اما در اولویت نیست و بحث جنگ فرهنگی و سپس جنگ های اقتصادی و سیاسی مطرح است که سپاه وظیفه دفاع از انقلاب را در این عرصه ها را نیز دارد. وی افزود: مهم این است که بدانیم در هر مقطع زمانی تهدیدات در کدام عرصه بروز می شوند که با حفظ آمادگی دفاعی و نظامی نیز متناسب با آن، خود را برای دفاع در مقابل تهدیدات آماده نمائیم. فرمانده کل سپاه با اشاره به بخشی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) افزود: در مورد ماموریت، فکر کردن، حرف زدن و حتی بحث در مورد ماموریت ها و آمادگی های سپاه موجب به روز و دور شدن از کهنگی خواهد شد. فرمانده کل سپاه همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم آموزش دوره های دافوس در سطح فراگیر فرماندهان سپاه ، بکارگیری سرفصل دروس مدیریت و اداره سازمانی و همچنین تربیت فرماندهان بصیر، آگاه و حرکت کننده در مسیر رسالت پاسداری تاکید کردند. سرلشکر جعفری در پایان از دانش آموختگان برتر و ممتاز دوره های دافوس دانشگاه جامع امام حسین (ع) تقدیر و تجلیل کرد.
بي بي سي: مخالفان جمهوري اسلامي ابزار تبليغاتي آمريكا هستند
:: بازدید از این مطلب : 248 نوشته شده توسط : arman
بايدبگوييم فايل صوتي تقطيع شده وساختگي ونيكآهنگ هم نفوذي نظام است!![]() به گزارش بولتن نیوز به نقل از رجانيوز، "ع.ه" (برادرزاده فرد زنداني) در جايي بيان كرده است كه در حال طراحي مجموعه اقداماتي هستند تا فايل صوتي منتشر شده را "ساختگي"، "تقطيع شده" و "تقليد صدا" جا بزنند. وي افزوده است كه بر خلاف تصور برخي اعضاي خانوادهي ما، اين ماجرا از داخل كشور شروع نشده، بلكه مربوط به شاكي عمويم در پروندهاي است كه عليه عمو در كانادا مفتوح است و آنها قصد دارند ما را در داخل ايران نيز گرفتار پيامدهاي آن كنند تا بتوانند با قوت بيشتري پرونده را به نفع خود به پيش ببرند. "ع.ه" اضافه كرده است: ما هم بنا بر پيشنهاد "ف.ص" (كار چاقكن رسانهاي خانواده و گرداننده يكي از سايتهاي التقاطي مسدود شده که نقش روابط عمومی را برای این خانواده بازی می کند) قرار است بگوييم كه نيكآهنگ كوثر نفوذي نظام است و اين كار را به اشاره نظام انجام داده است تا با فراگير كردن اين شايعه، هم از تبعات منفي بيشتر در داخل پيشگيري كنيم و هم پيشاپيش فايلهاي صوتي ديگري را كه شاكي عمويم در اختيار دارد و تهديد به افشاي آنها کرده، بياثر كنيم. برادرزاده "م.ه" همچنين گفته است: مطلع شديم كه فايلهاي صوتي ديگري در اختيار شاكي عمويم هست كه در آنها، ادعاهايي در مورد مباحث مالي، اقتصادي و بده بستانهاي عمو بيان شده است كه انتشار آن فايلها ممكن است دردسرهاي بيشتري ايجاد كند، به همين جهت تصميم گرفتيم در ظرف روزهاي آينده، يكي ديگر از اعضاي خانواده "ه.ر" را به ملاقات شاكي بفرستيم تا بنحوي، او را به كوتاه آمدن از انتشار اين فايلها وادار كند.
این در حالی است که ف.ص در صفحه شخصی خود در یکی از شبکه های اجتماعی نیز در قالب نکاتی پیرامون این فایل صوتی مواردی نزدیک به همین مضمون مبنی بر ادعای خدشه در اصالت فایل صوتی از سوی این خانواده را مطرح کرده است. یکی از نزدیکان ف ص نیز که سابقا در سایت های وابسته طنز می نوشتو اکنون به بیان مطالب علیه تشیع و روحانیت مشغول است نیز به تکرار مواضع ف ص پرداخته است. ضرورتي به اخراج اساتيد سكولار نميبينم/ هيچ استادي به خاطر تفکرات سکولار از دانشگاه اخراج نشده است![]() هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران:
فرهاد دانشجو رئيس دانشگاه آزاد اسلامي ، ضمن تكذيب اخباري مبني بر اخراج تعدادي از اساتيد سكولار از دانشگاه آزاد اسلامي گفت: در اين 9 ماه اخير كه در سمت رئيس دانشگاه آزاد مشغول به كار هستم، هيچ استادي را اخراج نکردهام.
وي با بيان اينکه به دنبال تصحيح رويه در دانشگاه آزاد با مذاكره و گفتگو با اساتيد هستيم، اظهارداشت: در نظر داريم از طريق گفتگو منابع و رويهها را تغيير داده و تاکنون مشكلي با اساتيد نداشتهايم. دانشجو جامعه دانشگاهيان را قشر فرهيخته خواند و افزود: اكثريت جامعه دانشگاهيان به گفتمان انقلاب وفادار بوده و اندك اساتيدي كه تفكرات سكولار دارند به عقيده اكثريت احترام گذاشته و فکر نمي کنم ضرورتي به اخراج آن اساتيد باشد. وي اضافه كرد: اگرضرورتي هم به اخراج يك استاد باشد، كميتههاي انضباطي دانشگاه روال قانوني آن را طي ميكنند. رئيس دانشگاه آزاد در پايان تاكيد كرد: شايد برخي اساتيد بازنشسته شده باشند يا در جاي ديگر مشغول به كار شده باشند اما هيچ استادي به خاطر تفكرات سكولار از دانشگاه اخراج نشده است. شايان ذکر است، پيش از اين وزير علوم، تحقيقات و فناوري با تاکيد بر حذف اساتيد سکولار گفته بود که ما سکولاريسم را قبول نداريم و اگر قرار است تربیت نیرویمان در راستای مجموعه انقلاب باشد باید محیط اسلامی بوده و اساتید قائل به جهانبینی اسلامی باشند. خط و نشان افراطيون براي نامزدهاي اصلاح طلبروزنامه وابسته به يكي از مديران دفتر خاتمي در دوران رياست جمهوري وي براي برخي نامزدهاي احتمالي اصلاح طلب تعيين تكليف كرد. اعلام وضعيت آماده باش در بلژيک پیش از انتشار فیلم توهین آمیزوزارت کشور بلژیک با نزدیک شدن زمان پخش فیلمی توهین آمیز علیه پیامبر اسلام (ص) در این کشور، به حالت آماده باش در آمد.
هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران: به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، قرار است این فیلم که توسط یک تبعه پاکستانی مقیم اسپانیا تهیه شده، هفته آینده از طریق اینترنت منتشر شود.
کاگردان این فیلم گفته است که در تهیه آن از فیلم توهین آمیزی که اخیرا در آمریکا تهیه شده بود الهام گرفته است.
این تبعه پاکستانی قبل از تولید این فیلم نیز سایتی را برای انتشار مطالب توهین علیه اسلام ایجاد کرده است.
وزیر کشور بلژیک گفته است که اعلام وضعیت فوق العاده فقط برای پیشگیری است.
روابط پنهان احمد شهيد با منافقين لو رفت
شکنجه جوان ایرانی توسط شورشیان سوریه![]()
هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران:علی غلامحسین 17 ساله که متولد دمشق و از پدری ایرانی و مادری سوری است، چند روز پیش در منطقه قدسیا در شمال غرب دمشق ربوده شده بود و به شدت تحت شکنجه شورشیان مسلح قرار گرفته بود.
به گفته او، شورشیان از او میخواستند که اعتراف کند که تک تیرانداز است که از ایران برای هدف قرار دادن مردم سوریه راهی این کشور شده است.
بر اساس اين گزارش به نقل از ستاد حقوق بشر، علی غلامحسین از آنجایی که به دو زبان عربی و فارسی مسلط است، در سوریه وظیفه راهنمای تورهای گردشگری و زیارتی که از ایران به این کشور سفر میکردند را داشت.
گفته میشود که یکی از کارمندان رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در دمشق نیز که چند ماه پیش توسط شورشیان ربوده شده بود، توسط ارتش سوریه رها شده است. هنوز دهها ایرانی دیگر توسط شورشیان مسلح به گروگان گرفته شدهاند.
لازم به ذکر است، اواخر ماه گذشته، سفیر جمهوری اسلامی ایران در دمشق از انجام چند دور گفتگو با گروگان گیران اتباع ایرانی در سوریه خبر داد و ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک دیدگاه های طرفین به هم نزدیک شود تا شاهد آزادی ایرانیان باشیم.
محمد رضا رئوف شیبانی گفته بود: ما با توجه به سابقه گروگانگیری اتباع ایرانی در سوریه توسط گروه های مسلح اعتقاد داریم که آزادسازی این افراد در طی یک پروسه امکان پذیر است.
وی تاکید کرد: ما تجربه آزاد سازی 22 زائر ایرانی را که از قبل در گروگان بوده اند، داریم که موفق شدیم از طریق ارتباط با کانال های ویژه آنها را آزاد کنیم و علاوه بر این 5 مهندس ایرانی و 3 کامیون دار ربوده شده نیز بر اساس همین پیگیری ها تاکنون آزاد شده اند.
به گفته شیبانی، تا زمان کنونی و بر اساس اطلاعی که ما داریم کلیه زائران ایرانی در سلامت کامل هستند هر چند در رابطه با محل اسارت در شرایط سختی هستند اما خوشبختانه اطلاعاتی که ما داریم نشان می دهد که از نظر جسمی در وضعیت مناسبی قرار دارند.
پاسخ رهبر انقلاب به ۱۰ پرسش درباره آمریكااز نظر حضرت آیتالله خامنهای مبارزهی ملت ایران با سیاستهای سلطهطلبانهی آمریكا از سابقهای تاریخی برخوردار است. این مقابله از كودتای ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ آغاز شد و در ۱۶ آذر همان سال با سركوب حركت ضدآمریكایی دانشجویان ادامه یافت.
به گزارش "ندای انقلاب" متن زیر مروری است بر دیدگاهها و مواضع حضرت آیت الله خامنهای درباره تقابل ملت ایران و دولت آمریكا، كه پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR آن را در قالب پرسش و پاسخ و بهمناسبت روز دانشجو، تنظیم و منتشر كرده است.
![]() ۱. آیا تقابل ملت ایران با دولت آمریكا صرفا به پس از انقلاب اسلامی برمیگردد؟ مبارزه از قبل از سال ۴۳ شروع شد؛ يعنى از سال ۳۲ با كودتاى ۲۸ مرداد كه به وسيلهى آمريكائىها در ايران انجام گرفت و حكومت دكتر مصدق را سرنگون كردند. مأموران آمريكائى رسماً آمدند ايران، با چمدانهاى پر از دلار، الواط و اوباش و اراذل و بعضى از سياستمداران خودفروخته را تطميع كردند و كودتاى ۲۸ مرداد سال ۳۲ را در اينجا راه انداختند و حكومت مصدق را سرنگون كردند. جالب اين است كه بدانيد حكومت مصدق كه به وسيلهى آمريكائىها سرنگون شد، هيچگونه خصومتى با آمريكائىها نداشت. او در مقابلهى با انگليسىها ايستاده بود و به آمريكائىها اعتماد كرده بود؛ اميدوار بود كه آمريكائىها به او كمك كنند؛ با آنها روابط دوستانهاى داشت، به آنها اظهار علاقه ميكرد، شايد اظهار كوچكى ميكرد. با اين دولت، آمريكائىها اين كار را كردند. اينجور نبود كه دولتى كه در تهران سر كار است، يك دولت ضد آمريكائى باشد؛ نه، با آنها دوست بود؛ اما منافع استكبارى اقتضاء كرد، آمريكائىها با انگليسها همدست شدند، پولها را برداشتند آوردند اينجا و كار خود را كردند. تقريباً ده سال از اين قضيه گذشت، حادثهى قيام مردم در پانزده خرداد و انقلاب اسلامى و مبارزات اسلامى و نهضت اسلامى پيش آمد. يعنى اينها ده سال فشار آوردند، كتك زدند، زندان كردند، اعدام كردند، هر كار خواستند در اين كشور كردند؛ بالاخره يك انفجارى در ده سال بعد از اين قضيه در خرداد ۴۲ اتفاق افتاد. اينجا هم طرف قضيه اگرچه حكومت ظالم طاغوت و حكومت پهلوى بود، اما آمريكائىها پشت سر اين حكومت قرار داشتند؛ آنها بودند كه آن را تقويت ميكردند و به وسيلهى او بر همهى امور كشور ما مسلط شده بودند. اين مبارزه ادامه پيدا كرد تا سال ۴۳؛ آمريكائىها ناگزير شدند مستقيماً داخل مسائل بشوند. امام بزرگوار را در سال ۴۳ تبعيد كردند. اينجا هم به حسب ظاهر، آنها توانستند حرف خودشان را پيش ببرند و به خيال خودشان ملت ايران را مغلوب كنند؛ اما ملت ايران مغلوب نشد. بعد از سال ۴۳ كه حكومت مطلقهى محمدرضا پهلوى به پشتيبانى آمريكائىها در كشور هزاران فاجعه آفريد و آمريكائىها هم هرچه توانستند، به غارت و چپاول و توسعهطلبى و تجاوز در ايران ادامه دادند؛ دهها هزار مستشارشان در ايران بردند، خوردند، پول گرفتند، شكنجه تعليم دادند، هزاران جنايت در ايران كردند، بالاخره در سال ۵۶ و دنبالهاش سال ۵۷ اين حركت عظيم ملت ايران به رهبرى امام بزرگوار شروع شد. اين دفعه، اين مبارزه ديگر مبارزهاى نبود كه اميد پيروزى براى دشمن وجود داشته باشد. ملت ايستاد، مقاومت كرد، فداكارى كرد؛ مردانش، زنانش، حتّى دانشآموزانش در خيابانها كشته شدند؛ اما سرانجام در سال ۱۳۵۷ ملت ايران پيروز شد. يعنى در اين مبارزهى طولانى از سال ۳۲ تا سال ۵۷ - در طول مدت بيست و پنج سال مبارزه - بالاخره آن كه پيروز ميدان شد، ملت ايران بود. بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان ۱۰/۰۸/۱۳۹۱ ۲. ۱۶ آذر در تاریخ ما با چه ویژگیهایی باید شناخته شود؟ جنبش دانشجوئى خصلت و خاصيتش در كشور ما لااقل اينجور است - شايد در خيلى از كشورهاى ديگر هم باشد - كه ضد استكبارى، ضد سلطه، ضد ديكتاتورى و طرفدار عدالت است. شروع اين حركت يا مقطع شناخته شدهى اين حركت، همين ۱۶ آذر است. جالب است توجه كنيد كه ۱۶ آذر در سال ۳۲ كه در آن سه نفر دانشجو به خاك و خون غلتيدند، تقريباً چهار ماه بعد از ۲۸ مرداد اتفاق افتاده؛ يعنى بعد از كودتاى ۲۸ مرداد و آن اختناق عجيب - سركوب عجيب همهى نيروها و سكوت همه - ناگهان به وسيلهى دانشجويان در دانشگاه تهران يك انفجار در فضا و در محيط به وجود مىآيد. چرا؟ چون نيكسون كه آن وقت معاون رئيس جمهور آمريكا بود، آمد ايران. به عنوان اعتراض به آمريكا، به عنوان اعتراض به نيكسون كه عامل كودتاى ۲۸ مرداد بودند، اين دانشجوها در محيط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات ميكنند، كه البته با سركوب مواجه ميشوند و سه نفرشان هم كشته ميشوند. حالا ۱۶ آذر در همهى سالها، با اين مختصات بايد شناخته شود. ۱۶ آذر مال دانشجوى ضد نيكسون است، دانشجوى ضد آمريكاست، دانشجوى ضد سلطه است. دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ۲۴/۰۹/۱۳۸۷ ۳. مصادیق دشمنی دولت آمریكا علیه ملت ما چه بوده است؟ كمك به حركتهای تروریستی دولت آمريكا از اول با اين انقلاب با روى عبوس و چهرهى ترش و با لحن مخالفت روبهرو شد. البته آنها با محاسبات خودشان حق هم داشتند. ايران قبل از انقلاب در مشت آمريكا بود؛ منابع حياتىاش در اختيار آمريكا، مراكز تصميمگيرى سياسىاش در اختيار آمريكا، عزل و نصب مراكز حساس در اختيار آمريكا؛ مرتعى بود براى چراى آمريكائيان و نظاميان آمريكائى و غير آنها. خوب، اين از دستشان گرفته شد. ميتوانستند مخالفت خود را اينجور خصمانه ابراز نكنند؛ اما از اول انقلاب دولت آمريكا - چه رؤساى جمهور جمهورىخواهشان، چه رؤساى جمهور دمكراتشان - با نظام جمهورى اسلامى بدرفتارى كرد؛ اين چيزى نيست كه بر كسى پوشيده باشد. اولين كارى كه از طرف امريكائىها انجام گرفت، تحريك مخالفين پراكندهى جمهورى اسلامى و كمك به حركتهاى تجزيهطلب و تروريستى در كشور بود؛ از اول اين كار را شروع كردند. در هر نقطهاى از نقاط كشور كه حركتهاى تجزيهطلب در آنجا زمينهاى داشت، انگشت آمريكائىها را ما ديديم؛ گاهى پول آنها را، و حتى در مواردى عناصر آمريكائى را ما در آنجا ديديم؛ اين براى مردم ما خسارت زيادى داشت. متأسفانه اين كار هنوز هم ادامه دارد. تصرف دارائیهای ایران بعد تصرف و حبس دارائىها و اجناس ايران. رژيم گذشته پول بىحسابى را در اختيار آمريكائىها گذاشته بود، براى اينكه از آنها هواپيما بگيرد، بالگرد بگيرد، سلاح بگيرد. بعضى از اين وسائل، آنجا تهيه هم شده وقتى انقلاب شد، آن وسائل را ندادند؛ آن پولها را كه ميلياردها دلار بود، ندادند؛ و عجيبتر اينكه اين وسائل را در يك انبارى جمع كرده بودند، نگه داشته بودند، انباردارى براى خودشان قائل شدند، خود را طلبگار كردند و از حساب قرارداد الجزائر انباردارى برداشتند! مالى را از يك ملت غصب كنند، پيش خودشان نگه دارند، ندهند، بعد انباردارىاش را هم بگيرند! اين رفتارى بوده كه از آن روز شروع شده، الان هم ادامه دارد. هنوز اموال ملت ايران آنجاست. چراغ سبز به صدام و كمك به او در جنگ با ایران به صدام چراغ سبز دادند؛ اين يك اقدام ديگر دولت آمريكا بود براى حملهى به ايران. صدام اگر چراغ سبز آمريكا را نميگرفت، بعيد بود به مرزهاى ما حمله كند. هشت سال جنگ را بر كشور ما تحميل كردند؛ قريب سيصد هزار جوانهاى ما، مردم ما در اين جنگ به شهادت رسيدند. در طول اين هشت سال - بخصوص در سالهاى آخر - هميشه آمريكائىها پشت سر صدام بودند و به او كمك ميكردند - كمك مالى، كمك تسليحاتى، كمك كارشناسى سياسى - خبرهاى ماهوارهاى ميدادند و امكانات خبررسانى داشتند. تحرك نيروهاى ما را در جبهه در ماهوارههايشان ثبت ميكردند، بعد آن را همان شبانه براى قرارگاههاى صدام ميفرستادند كه از آنها عليه جوانهاى ما و نيروهاى ما استفاده كند. در مقابل جنايات صدام چشمهايشان را بستند. شلیك به هواپیمای مسافربری ما بعد در آخر جنگ، هواپيماى مسافربرى ما را در آسمان خليج فارس افسر آمريكائى با موشكى كه از ناو جنگى شليك كرد، ساقط كرد. قريب سيصد نفر مسافر در اين هواپيما بودند، كه همهشان كشته شدند. بعد به جاى اينكه آن افسر توبيخ شود، رئيس جمهور وقت آمريكا به آن افسر پاداش و مدال داد. ملت ما اينها را فراموش كند؟ ميتواند فراموش كند؟ اهانت به ملت ایران از تروريستهاى جنايتكارى كه در داخل كشور ما مرد را، زن را، جماعت را، فرد را كشتند، علماى بزرگ تا بچههاى خردسال را ترور كردند و كشتند، حمايت كردند؛ به اينها اجازه دادند كه در كشورشان فعاليت كنند؛ دائما عليه كشورمان تبليغات خصمانه كردند. رؤساى جمهور آمريكا در طول اين سالها - بخصوص در دورهى هشت سالهى رئيس جمهور زائلشدهى قبلى - هر وقت عليه ملت ايران، عليه كشور ما، عليه مسئولين ما، عليه نظام جمهورى اسلامى صحبتى كردند و حرف مهمل و چرندى گفتند، اهانتى به ملت ايران كردند. در طول اين سالها هميشه همين جور بوده است. آشفتهسازی امنیت منطقه ما به خاطر دشمنی با جمهوری اسلامی امنيت منطقهى ما را، امنيت خليج فارس را، افغانستان را، عراق را دچار اغتشاش و آشفتگى كردند؛ براى مقابلهى با جمهورى اسلامى - و البته در واقع براى پر كردن جيب كمپانىهاى سلاح - سيل سلاحها را به كشورهاى منطقه سرازير كردند؛ از رژيم صهيونيستى بىقيد و شرط حمايت كردند... هر وقت شوراى امنيت خواست عليه رژيم صهيونيستى قطعنامهاى بگذراند، آمريكا سينهاش را سپر كرد، آمد جلو و دفاع كرد و نگذاشت. تهدید و توهین نسبت به ملت و مسئولین ایران در هر مناسبتى و بىمناسبت كشور ما را تهديد كردند. دائم گفتند حمله ميكنيم، گفتند طرح نظامى روى ميز ماست، چنين ميكنيم، چنان ميكنيم. هر وقت عليه كشور ما حرف زدند، ملت ما را تهديد كردند. البته اين تهديدها در ملت ما اثر نكرد، اما آنها دشمنى خودشان را از اين راه نشان دادند. به ملت ايران، به دولت ايران، به رئيس جمهور ايران بارها اهانت كردند. يكى از آمريكائىها چند سال قبل گفت ريشهى ملت ايران را بايد كند! در همين سالهاى اخير يكى از مسئولين آمريكائى گفت ايرانى خوب و معتدل ايرانىاى است كه مرده باشد! به اين ملت بزرگ، به اين ملت با شرف، به اين ملتى كه فقط گناهش اين است كه از هويت و استقلال خود دفاع ميكند، اينجور اهانتها كردند. تحریم ما به قصد دشمنی سى سال كشور ما را تحريم كردند، كه البته اين تحريم به سود ما تمام شد. ما بايد از آمريكائىها از اين بخش تشكر كنيم. اگر ما را تحريم نميكردند، ما امروز به اين نقطهاى از علم و پيشرفت كه رسيدهايم، نميرسيديم. تحريم هميشه ما را وادار كرده كه به خود بيائيم، به خود فكر كنيم، از درون خود بجوشيم. ولى آنها قصدشان اين خدمت نبود، آنها ميخواستند دشمنى كنند. بیانات در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع) ۰۱/۰۱/۱۳۸۸ ۴. علت اصلی دشمنی دولت آمریكا با ملت ایران و جمهوری اسلامی چیست؟ علت دشمنى عميق و آشتىناپذير استكبار و در رأس آنها آمريكا و شبكهى صهيونيستى دنيا با جمهورى اسلامى، اين حرفهائى كه گاهى گوشه و كنار گفته ميشود - چه چيزهائى كه آنها شعارش را ميدهند، چه تصوراتى كه بعضى در داخل ميكنند - نيست. مسئله اين است كه جمهورى اسلامى يك «نفى» با خود دارد، يك «اثبات». نفى استثمار، نفى سلطهپذيرى، نفى تحقير ملت به وسيلهى قدرتهاى سياسى دنيا، نفى وابستگى سياسى، نفى نفوذ و دخالت قدرتهاى مسلط دنيا در كشور، نفى سكولاريسم اخلاقى؛ اباحيگرى؛ اينها را جمهورى اسلامى قاطع نفى ميكند. يك چيزهائى را هم اثبات ميكند: اثبات هويت ملى، هويت ايرانى، اثبات ارزشهاى اسلامى، دفاع از مظلومان جهان، تلاش براى دست پيدا كردن بر قلههاى دانش؛ نه فقط دنبالهروى در مسئلهى دانش، و فتح قلههاى دانش؛ اينها جزو چيزهائى است كه جمهورى اسلامى بر آنها پافشارى ميكند. اين نفى و اين اثبات؛ اينها دليل دشمنى آمريكا و دشمنى شبكهى صهيونيستى دنياست. دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ۲۴/۰۹/۱۳۸۷ ۵. علت بنیادین مقابله ما با دولت آمریكا چیست؟ آيهى شريفهى قرآن مىفرمايد: «فمن يكفر بالطاغوت و يؤمن باللَّه فقداستمسك بالعروة الوثقى». اين، اعتصام به حبلاللَّه را براى ما معنا مىكند. تمسك به حبلاللَّه چگونه است؟ با ايمان باللَّه و كفر به طاغوت. امروز طاغوت اعظم در دنيا، رژيم ايالات متحده امريكاست؛ زيرا صهيونيسم را او به وجود آورده است و آن را تأييد مىكند. امريكا جانشين طاغوت اعظم قبلى يعنى انگليس است. امروز تجاوز رژيم ايالات متحده و همفكرانش و همكارانش، دنياى اسلام را در وضعيت دشوارى قرار داده است و دنياى اسلام در پيشرفت خود، در موضعگيرى خود، در ترقى مادى و معنوى خود، زير فشار امريكا و همكاران و همفكران اوست. در بسيارى از بخشهاى امت اسلامى ايمان باللَّه هست؛ اما كفر به طاغوت نيست. كفر به طاغوت لازم است. بدون كفر به طاغوت،تمسك به عروهى وثقاى الهى امكانپذير نيست. ما كشورها و دولتها و ملتها را به اين كه به جنگ با امريكا بشتابند، دعوت نمىكنيم؛ ما دعوت مىكنيم كه تسليم امريكا نشوند. بیانات در دیدار شركت كنندگان در همایش كنفرانس وحدت اسلامى ۳۰/۰۵/۱۳۸۵ ۶. آیا رابطه با امریكا خطر او را برای ما كم میكند؟ رابطهى سياسى با آمريكا براى ما مضر است. اولاً خطر آمريكا را كم نميكند. آمريكا به عراق حمله كرد؛ در حالى كه با هم رابطهى سياسى داشتند، سفير داشتند؛ اين آنجا سفير داشت، آن هم اينجا سفير داشت. رابطه كه خطر جنونآميز و سيطرهطلبانهى هيچ قدرتى را از بين نميبرد. ثانياً وجود رابطه براى آمريكائىها - نه امروز، هميشه اينطور بوده - وسيلهاى بوده است براى نفوذ در قشرهاى مستعد مزدورى در آن كشور. انگليسىها هم همين طور بودند. انگليسىها هم در طول ساليان متمادى سفارتخانهشان مركز ارتباط با سفلگان ملت بود؛ كسانى كه حاضر بودند خودشان را به دشمن بفروشند. سفارتخانهها يكى از كارهايشان اين است... اينها اين خلأ را در ايران دارند؛ احتياج به پايگاه دارند، و پايگاه ندارند؛ اين را ميخواهند. احتياج به رفت و آمد آزاد و بىدغدغهى مأموران جاسوسى و مأموران اطلاعاتىشان و ارتباطات نا مشروع آنها با عناصر سفله و مزدور دارند؛ اما اين را ندارند. ارتباط، اين را براى آنها تأمين ميكند. حالا مينشينند آقايان وراجى كردن و حرف زدن و استدلال كردن، كه نبود رابطهى با آمريكا براى ما مضر است. نه آقا! نبود رابطهى با آمريكا براى ما مفيد است. آن روزى كه رابطهى با آمريكا مفيد باشد، اول كسى كه بگويد رابطه را ايجاد بكنند، خود بنده هستم. بیانات در دیدار دانشجویان دانشگاههاى استان یزد ۱۳/۱۰/۱۳۸۶ ۷. چرا با آمریكا مذاكره نمیكنیم؟ مذاكرهى در سايهى تهديد و فشار، مذاكره نيست. يك طرف مثل ابرقدرتها بخواهد تهديد بكند و فشارى بياورد و تحريمى بكند و يك دست آهنىاى را نشان بدهد و از آن طرف هم بگويد خيلى خوب، بنشينيم پشت ميز مذاكره! اين مذاكره، مذاكره نيست. اينجور مذاكرهاى را ما با هيچ كس نميكنيم. آمريكا هميشه با اين چهره براى مذاكره وارد ميدان شده است. آمريكا صادقانه مثل يك مذاكرهكنندهى معمولى وارد ميدان نميشود، مثل يك ابرقدرت وارد مذاكره ميشود. ما با چهرهى ابرقدرتى مذاكره نميكنيم. ابرقدرتى را بگذارند كنار، تهديد را بگذارند كنار، تحريم را بگذارند كنار، براى مذاكره يك هدف و نهايت مشخصى فرض نكنند كه بايد مذاكره به آنجا برسد. جمهورى اسلامى زير بار اين فشارها نخواهد رفت؛ او هم به سبك خود به هر فشارى پاسخ خواهد داد. به زورگوئى متوسل نشوند، از نردبان ابرقدرتى كه نردبان پوسيدهاى هم هست، پائين بيايند، اشكالى ندارد؛ اما تا وقتى كه آنجور است، امكان ندارد. بیانات در دیدار دانشآموزان و دانشجویان ۱۰/۰۸/۱۳۹۱ ۸. بعد از این مدت مبارزه كدام كشور پیروز میدان بوده است؟ ماندن انقلاب، نشانه پیروزی ملت ایران اين در خور تأمل است. وقتى ما فهميديم كه در اينجا آن كه پيروز شده است، اراده و تصميم قاطع يك ملت همراه با ايمان و توكل به خداست، اين درسى ميشود براى همهى ملتها؛ اين يك اصلى ميشود در همهى تحولات تاريخى؛ فلسفهى جديد تاريخ، مبتنى بر اصول اسلامى، با نگاه كردن به اين حادثه، به بار مىنشيند، تدوين ميشود و مورد قبول همه قرار ميگيرد؛ و اين واقعيت اتفاق افتاده است؛ يعنى ملت ايران در تمام اين مدت و تا امروز، پيروز اين ميدان عظيم است. به چه دليل؟ به طرف ايران نگاه كنيد؛ دليلش اين است كه اينها ميخواستند انقلاب را از بين ببرند، اما انقلاب ماند؛ انقلاب نه فقط ماند، بلكه روزبهروز قوىتر شد. امروز نسل جوان ما كه در زمان انقلاب نبوده است، در دورهى جنگ تحميلى نبوده است، امام را نديده است، با همان انگيزه و با همان عزم و تصميمى درس ميخواند، كار ميكند، زندگى ميكند و نفس ميكشد كه جوان دوران انقلاب با آن عزم و تصميم، انقلاب را به وجود آورد. اينها نشانههاى بارز زنده بودن انقلاب است. پیشرفت روز به روز ایران اسلامی علاوهى بر همهى اينها، نظام اسلامى را ملاحظه كنيد؛ نظام اسلامى استحكام پيدا كرد، ريشه دوانيد، حرف خودش را به دنيا منتقل كرد، ملتها را در مقابل عظمت خود وادار به اذعان و اعتراف كرد، خود را در چشم ملتهاى مسلمان و غير مسلمان بزرگ كرد. امام بزرگوار ما حتّى در چشم دشمنان خود، يك شخصيت عظيم و عاليرتبه است. ملت ايران به عنوان يك ملت پولادين، يك ملت مقاوم، يك ملت مؤمن، يك ملت با بصیرت، در دنيا معرفى شده است و در كشور، نظام اسلامى توانسته كشور را متحول كند. ايرانى كه امروز شما مىبينيد، ايرانِ دوران قبل از انقلاب نيست. ايرانِ دوران قبل از انقلاب، يك كشورِ عقبمانده بود؛ يك كشورِ فراموش شده بود؛ يك ملتِ بىابتكار بود. با اين همه استعداد، با اين همه مواريث تاريخى، با اين فرهنگ غنى، اين ملت هيچ بروز و ظهورى نه در صحنهى علم دنيا داشت، نه در صحنهى سياست دنيا داشت، نه در صحنهى فناورى دنيا داشت، نه حرف نوئى براى دنيا داشت، نه ابتكارى در زمينهى مسائل منطقه و مسائل دنيا داشت؛ تابع محض بود. در داخل كشور، بجز يك مناطق معدودى كه مورد توجه مسئولان و سردمداران رژيم بود، بقيهى مناطق كشور دچار ويرانى و دچار ناآبادانى بود... ايرانِ امروز اين پيشرفتها را دارد؛ اين كارها، اين ابتكارات، اين بروز جوانها در ميدان علم و سازندگى و حضور قوى در همهى بخشها. اين حرفها آن زمان وجود نداشت. كشور پيش رفته؛ اين پيروزى است. انقلاب زنده ماند، نظام روزبهروز بارورتر و ريشهدارتر شد، ملت روزبهروز آگاهىاش بيشتر شد. افول ارزشهای آمریكائی در دنيا هيچ كس نيست كه شك داشته باشد در اين كه آمريكا در اين سى سال، بيش از سى رتبه از لحاظ اقتدار و وجاهت جهانى سقوط كرده؛ همه اين را مىبينند و ميدانند؛ خود آمريكائىها هم به همين اقرار ميكنند. همين سياستمداران قديمىِ كهنهكارِ آمريكائى، دولتها و دولتمردان فعلى را - كه بايد گفت دولتمردان و دولتزنان (!) فعلى را - مسخره ميكنند كه شما آمريكا را از آنجا رسانديد به اينجا. راست هم ميگويند؛ امریكا سقوط كرده. امروز هيچ دولتى در دنيا به قدر دولت آمريكا منفور نيست. اگر امروز دولتهاى منطقهى ما و دولتهاى ديگر جرأت كنند و يك روزى را به عنوان روز برائت و نفرت از دولت آمريكا معين كنند و به مردم بگويند در اين روز بيائيد راهپيمائى كنيد، بزرگترين راهپيمائى تاريخ در دنيا اتفاق خواهد افتاد! اين از موقعيت آبروئى آمريكا. از لحاظ موقعيت منطقى و فكرى آمريكا: بالاخره يك دولت و يك ملت متكى است به آن فكر و منطقى كه ارائه ميدهد. ملتها فقط با پول كه در دنيا اعتبار پيدا نميكنند؛ بايد فكر و منطقى وجود داشته باشد. آمريكائىها ميگفتند ما يك اصولى داريم - به قول خودشان - ارزشهائى داريم؛ ارزشهاى آمريكائى. براى اين اصول و ارزشها، در دنيا هى سر و صدا ميكردند. امروز نگاه كنيد ببينيد وضعيت ارزشهاى آمريكائى به كجا رسيده... ميشود اينجور نتيجهگيرى كرد كه قدرت آمريكا، دولت آمريكا، استكبار آمريكا كه در مقابل ملت ايران قرار گرفته بود و اين مبارزهى طولانى را از سال ۳۲ با ملت ايران شروع كرده بود - كه امسال سال ۹۱ است - در اين مبارزه، آن كه شكست خورده، همان دولت مستكبرِ متكبرِ خودبزرگبين آمريكاست؛ و آن كه پيروز شده، ملت سرافرازِ مصممِ مقتدرِ ايران است. دیدار مسئولان نظام ۲۷/۰۵/۱۳۸۹ ۹ آمریكا چه زمانی از دشمنی با ملت ایران دست خواهد برداشت؟ توطئهها ادامه پيدا خواهد كرد، تا يك مقطعى؛ آن مقطع عبارت است از اقتدار همهجانبهى كشور كه اين، كارِ شما دانشجوها، كارِ شما نسل جوان است. آن وقتىكه توانستيد كشور را به اقتدار علمى و به اقتدار اقتصادى برسانيد و آن وقتىكه توانستيد عزت علمى را براى كشور فراهم كنيد، آن روز البته توطئهها كم خواهد شد؛ مأيوس خواهند شد. تا وقتى به آن نقطه نرسيدهايم، منتظر توطئهها بايد بود و آمادهى مقابلهى با اين توطئهها بايد بود. و إن شاء اللَّه هرروزى كه بگذرد، شما قوىتر خواهيد بود، دشمن شما ضعيفتر خواهد شد و آن روزى كه پيروزى نهائى نصيب ملت بشود، إن شاء اللَّه روز دورى نخواهد بود. دیدار اساتید و دانشجویان در دانشگاه علم و صنعت ۲۴/۰۹/۱۳۸۷ ۱۰. سرانجام مبارزهی تاریخی ملت ایران با دولت مستكبر آمریكا چه خواهد بود؟ ما يقين داريم كه در اين كارزارى كه بين حق و باطل، امروز راه افتاده است - كارزار بين اسلام و معارف اسلامى و بيدارى اسلامى از يك سو، و طمعورزيهاى استكبارى سياستهاى شياطين عالم و در رأس آنها شيطان بزرگ يعنى دولت امريكا از يك طرف ديگر - پيروزى با ماست؛ پيروزى با طرف حق است. در اين، هيچ ترديدى وجود ندارد. همهى قرائن اين را نشان ميدهند و تأييد ميكنند. طبيعتِ سنن الهى هم همين است؛ يعنى غير از اين معنى ندارد. آن گروهى كه طرفدار حقند اگر بايستند و اقدام بكنند، شكى نيست كه بر باطل پيروز خواهند شد. سنتهاى الهى در جهت تقويت حق است و انتظار طبيعى از جريان سنن الهى در تاريخ، اقتضاء اين را دارد. ما هم داريم به تجربه اين را مشاهده ميكنيم. بیانات در دیدار میهمانان شركت كننده در چهارمین مجمع جهانى اهل بیت (ع) ۲۸/۰۵/۱۳۸۶
:: بازدید از این مطلب : 271 نوشته شده توسط : arman
فرجام قاتلان امام حسین(ع)![]() به گزارش ندای انقلاب به نقل از فارس،
دهم محرم سال ۶۱ هجری، حادثه عظیم قیام عاشورا، شهادت حسین بن علی
علیهالسلام و هفتاد و دو تن از یاران باوفای ایشان رقم خورد. قیامی که
حضرت اباعبدالله(ع) برای برپایی و اقامه دین مبین اسلام، همراه خانواده
خویش، حج خود را نیمهتمام رها کرد و برای ادای رسالت مهمی به سوی کربلا
حرکت کرد. رضايت فائزه و مهدي هاشمي از وضعيت زندان
منشاء حرکت میرزاکوچکخان یک منشاء صددرصد دینی و اعتقادی بود
به گزارش سیرنیوز؛ متن بیانات رهبر معظم انقلاب که توسط آیتالله قربانی - نماینده ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت قرائت شد به این شرح است: "بسم الله الرحمن الرحیم قضیه مرحوم میرزاکوچک جنگلی یک قضیه ویژه است، اگرچه که در آن دوران خاص یعنی در دوره فاصله بین مشروطیت و سر کار آمدن رضاخان، حوادث گوناگونی در کشور به وجود آمده است و همزمان با نهضت جنگل چند کار بزرگ دیگر در گوشه و کنار کشور مثل جریان شیخ محمد خیابانی در تبریز یا کلنل محمدتقیخان پسیان در مشهد هم اتفاق افتاد. اینها تقریبا همه همزمان هستند، لیکن قضیه جنگل یک قضیه ویژهای است. ما قضایای تبریز و حضور مرحوم شیخ محمد خیابانی را خوب میدانیم. هم در تاریخ نوشته شده و هم قضایای خصوصی و اطلاعات زیادی داریم. آن صبغه مردمی و نجابتی که در کار مرحوم میرزاکوچکخان جنگلی است، در هیچ کدام از این دو کار یا دو سه کار دیگر که همزمان در آن دوره اتفاق افتاده، در سرتاسر ایران نظیر ندارد. میرزا کوچک همینطور که اشاره کردید یک روحانی است، یک طلبه است، البته من شنیده بودم و برای ما سالها پیش نقل شد که ایشان، مرحوم میرزای شیرازی را درک کرده، لیکن خیلی باور کردنی نیست. این را مرحوم پدرم نقل میکرد از مرحوم آسیدعلیاکبر مرعشی که شوهر خواهر پدر ما بود. یعنی باجناق مرحوم شیخ محمد خیابانی بود، که او از بزرگان و علمایی بود که منزوی بود در تهران. او گفته بود که میرزا کوچک درس میرزا را درک کرده، به نظرم نمیآید این خیلی قابل تایید باشد. زیرا میرزا کوچک سنش در وقتی که میرزای شیرازی از دنیا رفته 14 15 سال بیشتر نبود.بعید به نظر میرسد که ایشان توانسته باشد مرحوم میرزای شیرازی را درک کند. لیکن در اینکه طلبه بوده در اینکه روحانی بوده شکی نیست. در حوزه رشت هم بزرگانی هم در آن وقت بودند که میتوانسته از آنها استفاده کند، در این هیچ تردیدی نیست. بنابراین منشاء حرکت میرزاکوچکخان یک منشاء صددرصد دینی و اعتقادی است. رفتار او هم یک رفتار دینی و اعتقادی است. یعنی انسان مشاهده میکند، با اینکه در درون تشکیلات خودشان مخالفینی داشت و بعضی از اقشار گوناگون ممتاز هم با او مخالفت میکردند، مرحوم میرزا کوچک در برخورد با اینها کاملا حدود شرعی را رعایت میکرده، کسانی بودند، مثلا مخالفت اعتقادی با ایشان داشتند. همراهان ایشان آن افراطیها میگفتند: آقا اینها را بزنیم سرکوب کنیم، (اما) میرزا کوچک نمیگذاشته، جلوی اینها را میگرفته و مانع میشده از اینکه این کار را بکنند. یعنی رفتار هم یک رفتاری دینی است و حرکت، حرکت صددرصد اسلامی و ایرانی است. خب، آن زمان میدانید که آن غوغای نهضت مارکسیستی و تشکیل شوروی و هیاهویی که در دنیا در بین ملتها راه افتاده بود و جاذبهای که برای بعضی ملتها به وجود آورده بود، طبعا یک عدهای را مجذوب خودش کرده بود و اطرافیان به ایشان خیانت کردند. از این طریق، لیکن این مرد به خاطر پایبندیاش به اسلام جذب تفکر مارکسیستی نشد و به طور صریح و قاطع آن نظریه را رد کرد با آنکه جزو نزدیکترینهایی که با او از اول همراه بودند، گرایش پیدا کردند. البته آنها هم ناکام از دنیا رفتند. آنها هم هیچ کدامشان خیری از این زندگی ندیدند و از آن جریان بولشویکی هیچ خیر و تجاوب جوانمردانهای مشاهده نکردند. لیکن ایشان مخالفت کرد. هم از این جهت بود، هم با اجنبی مخالف بود، یعنی چون اینها سیاستی بود که از طرف اجانب بود، با اینکه مقابلهشان با دستگاههای حاکم مثل انگلیس و قزاق و اینها بود، اما در عین حال به آن طرف هم جذب نشد. استقلال را حفظ کرد. یک نمونه خیلی برجستهای از میزرا کوچکخان. خداوند انشاءالله درجاتش را عالی کند. کار شما هم با این اهدافی که ذکر کردید و با این ترتیبی که گفتید بسیار کار خوبی است. البته کتاب درباره میرزا کوچک زیاد نوشته شده. خوشبختانه اخلاص این مرد موجب شده که برخلاف دیگر کسانی که در این صراطهای مبارزات وارد شدهاند، اسمش سر زبانها باشد. همه بشناسند او را در حالی که خیلی از اینها کسانی را که من اشاره کردم مردم میشناسند. اصلا بعضیها اسمشان را نشنیدهاند، لیکن ایشان در بین مردم شناخته شده است. کتاب درباره او نوشته شده. سعی بشود یک کار جامع و دارای نکتههای اساسی زندگی او به وجود بیاید، انشاءالله چهره او بیشتر در بین مردم ما، جوانهای ما شناخته شود. ایشان یک واحد مینیاتوری از نظام اسلامی، جمهوری اسلامی را در رشت و همان محدوده خاص خودش گیلان به وجود آورده. از شما دوستانی که در این زمینه کار میکنید متشکریم و میخواهیم که همکاران دولتی و مسئولان تبلیغاتی با شما همکاری کنند و کمک کنند این کار به بهترین وجهی تمام بشود. والسلام علیکم و رحمهالله و برکاته" روضه های شهید مطهری: مرثیه سوزناک ام البنین برای ابوالفضل![]() هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران:وقتی که شمر بن ذی الجوشن میخواست از کوفه به طرف کربلا حرکت کند، یکی از حضاری که در آنجا بود، به ابن زیاد اظهار کرد که بعضی از خویشاوندان مادری ما همراه حسین بن علی هستند، خواهش میکنم امان نامهای برای آنها بنویس. ابن زیاد هم نوشت. شمر در یک فاصله دور، از قبیلهای بود که قبیله اُمّ البنین با آنها نسبت داشتند. این پیام را عصر تاسوعا شخص او آورد. این مرد پلید، آمد کنار خیمه حسین بن علی «ع» و فریادش را بلند کرد: اَینَ بَنو اُختِنا؟ خواهر زادگان ما کجا هستند؟ ابوالفضل «ع» در حضور ابا عبدالله نشسته بود. برادرانش همه آنجا بودند. یک کلمه جواب ندادند تا امام فرمود: اَجیبُوهُ وَ اِن کانَ فاسِقاً؛ جوابش را بدهید هر چند آدم فاسقی است. آقا که اجازه داد، جواب دادند. گفتند: ما تَقولُ؟ چه میگویی؟ [گفت:] مژدهای برای شما آوردهام، بشارتی برای شما آوردهام. برای شما از امیر عبیدالله امان آوردهام، شما آزادید، اگر الان بروید، جان به سلامت میبرید. گفتند: خدا تو را لعنت کند و امیرت ابن زیاد و آن امان نامهای که آوردهای. ما امام خودمان، برادر خودمان را رها کنیم به موجب اینکه تأمین داریم؟! در شب عاشورا، اول کسی که اعلام یاری نسبت به ابا عبدالله کرد، برادر رشیدش ابوالفضل بود. بگذریم از آن مبالغات احمقانهای که میکنند، ولی آنچه که در تاریخ مسلّم است، این است که ابوالفضل بسیار رشید، بسیار شجاع، بسیار دلیر، بلند و خوشرو و زیبا بود. وَ کانَ یُدعی قَمَرُ بَنی هاشِمٍ. او را ماه بنی هاشم لقب داده بودند. اینها حقیقت است، البته شجاعتش را از علی «ع» به ارث برده بود. داستان مادرش حقیقت است که علی «ع» به برادرش عقیل فرمود زنی برای من انتخاب کن که وَلَدَتهَا الفُحولَةُ؛ یعنی از شجاعان به دنیا آمده باشد. عقیل اُمّ البنین را انتخاب میکند و میگوید این همان زنی است که تو میخواهی. لِتَلِدَ لی فارِساً شُجاعاً؛ دلم میخواهد از آن زن، فرزند شجاع و دلیری به دنیا بیاید. تا این مقدار حقیقت است. آرزوی علی در ابوالفضل تحقق یافت. روز عاشورا میشود. بنابر یکی از دو روایت، ابوالفضل جلو میآید، عرض میکند برادرجان! به من هم اجازه بفرمایید. این سینه من تنگ شده است؛ دیگر طاقت نمیآورم. میخواهم هر چه زودتر جان خودم را فدای شما کنم.
من نمیدانم روی چه مصلحتی امام جواب حضرت ابوالفضل را چنین داد. خود ابا عبدالله بهتر میدانست. فرمود برادرم! حال که میخواهی بروی، برو بلکه بتوانی مقداری آب برای فرزندان من بیاوری. لقب «سقا»، آب آور، قبلاً به حضرت ابوالفضل داده شده بود، چون یک نوبت یا دو نوبت دیگر در شبهای پیش، ابوالفضل توانسته بود برود صف دشمن را بشکافد و برای اطفال ابا عبدالله آب بیاورد. این جور نیست که سه شبانه روز آب نخورده باشند؛ نه، سه شبانه روز بود که ممنوع بودند، ولی در این خلال توانستند یکی دو بار از جمله در شب عاشورا آب تهیه کنند. حتی غسل کردند، بدنهای خودشان را شست و شو دادند. ابوالفضل فرمود: چشم. ببینید چقدر منظره باشکوهی است! چقدر عظمت است، چقدر شجاعت است، چقدر دلاوری است، چقدر انسانیت است، چقدر شرف است، چقدر معرفت و فداکاری است؟! یک تنه خودش را به جمعیت میزند. مجموع کسانی را که دور آب را گرفته بودند، چهار هزار نفر نوشتهاند. وارد شریعه فرات شد. اسب را داخل آب برد (این را همه نوشتهاند). اول، مشکی را که همراه دارد پر از آب میکند و به دوش میگیرد. تشنه است، هوا گرم است، جنگیده است. همان طور که سوار است و آب تا زیر شکم اسب را فرا گرفته است، دست زیر آب میبرد. مقداری آب با دو دستش تا نزدیک لبهای مقدسش میآورد. آنهایی که از دور ناظر بودهاند، گفتهاند اندکی تأمل کرد، بعد دیدیم آب نخورده بیرون آمد؛ آبها را روی آب ریخت. کسی نفهمید که چرا ابوالفضل در آنجا آب نیاشامید؟! اما وقتی که بیرون آمد، رجزی خواند که در این رجز، مخاطب، خودش بود نه دیگران. از این رجز فهمیدند چرا آب نیاشامید: یا نَفسُ مِن بَعدِ الحُسَینِ هُونی فَبَعدَهُ لا کُنتُ اَن تکوُنی هذَا الحُسَینَ شارِبُ المنوُنِ وَ تَشرَبینَ بارِدَ المَعینِ وَ اللهِ ما هذا فِعالَ دینی وَ لا فِعالَ صادِقِ الیَقینِ ای نفس ابوالفضل! میخواهم بعد از حسین زنده نمانی. حسین شربت مرگ مینوشد، حسین در کنار خیمهها با لب تشنه ایستاده باشد و تو آب بیاشامی؟! پس مردانگی کجا رفت؟ شرف کجا رفت؟ مواسات و همدلی کجا رفت؟ مگر حسین امام تو نیست؟ مگر تو مأموم او نیستی؟ مگر تو تابع او نیستی؟! هذَا الحُسَینَ شارِبُ المنوُنِ وَ تَشرَبینَ بارِدَ المَعینِ هیهات! هرگز دین من چنین اجازهای به من نمیدهد، هرگز وفای من چنین اجازهای به من نمیدهد. ابوالفضل مسیر خود را در برگشتن عوض کرد. از داخل نخلستانها آمد. قبلاً از راه مستقیم آمده بود. چون میدانست همراه خودش امانت گرانبهایی دارد، راه خود را عوض کرد و تمام همتش این بود که آب را به سلامت برساند. چون امکان داشت تیری بیاید و به مشک بخورد و آبها را بریزد و نتواند به هدفش برسد. در همین حال بود که دیدند رجز ابوالفضل عوش شد. معلوم شد حادثه تازهای پیش آمده است. فریاد زد: وَاللهِ اِن قَطَعتُموا یَمینی اِنّی اُحامی اَبَداً عَن دینی وَ عَن اِمامِ صادِقِ الیَقینِ نَجلُ النَّبیِّ الطّاهِرِ الاَمینِ به خدا قسم اگر دست راست مرا ببرید، من دست از دامن حسین بر نمیدارم. طولی نکشید که رجز عوض شد: یا نَفسُ لا تَخشی مِنَ الکُفّارِ وَ اَبشِری بِرَحمَةِ الجَبّارِ مَعَ النَّبیِّ السَّیدِ المُختارِ قَد قَطَعوا بَبَغیِهِم یَساری در این رجز فهماند که دست چپش هم بریده شده است. نوشتهاند با آن هنر و فروسیّتی که داشت، به هر زحمت بود مشک آب را چرخاند و خودش را روی آن انداخت. من نمیگویم چه حادثهای پیش آمد، چون خیلی جانسوز است. در شب تاسوعا معمول است که ذکر مصیبت این مرد بزرگ میشود. این را هم عرض کنم که ام البنین مادر حضرت ابوالفضل در حادثه کربلا زنده بود ولی در کربلا نبود؛ در مدینه بود. به او خبر دادند که در حادثه کربلا هر چهار پسر تو شهید شدند. این زن بزرگوار به قبرستان بقیع میآمد و برای فرزندان خودش نوحه سرایی میکرد. نوشتهاند نوحه سرایی این زن آنقدر دردناک بود که هر کس میآمد گریه میکرد، حتی مروان حکم که از دشمنترین دشمنان بود. در نوحه سرایی خود، گاهی همه فرزندانش و گاهی ارشد آنها را بالخصوص یاد میکرد. ابوالفضل، هم از نظر سنّی و هم از نظر کمالات روحی و جسمی، ارشد ِ فرزندانش بود. من یکی از این دو مرثیهای را که از این زن به خاطر دارم، برای شما میخوانم. این مادر داغدار در آن مرثیههای جانسوز خودش ( به طور کلی عربها مرثیه را خیلی جانسوز میخوانند) این جور میخواند: یا مَن رَأَی العَبّاسَ کَرَّ عَلی جَماهیرِ النَّقَدِ وَ وَراهُ مِن اَبناءِ حَیدَرِ ٍ کُلُّ لَیثٍ ذی لَبَدٍ اُنبِئتُ اَنَّ ابنی اُصیبَ بِرَأسِهِ مَقطوعَ یَدٍ وَیلی عَلی شِبلی اَمالَ بِرَأسِهِ ضَربُ العَمَدِ لَو کانَ سَیفُکَ فی یَدیکَ لَما دَنی مِنهُ أَحَدٌ
ای چشم ناظر! ای چشمی که در کربلا بودی و آن مناظر را میدیدی! ای کسی که آن لحظه را تماشا کردی که شیربچه من ابوالفضل از جلو و شیربچگان دیگر من از پشت سرش بر این جماعت پست حمله برده بودند! برای من قضیهای نقل کردهاند؛ نمیدانم راست است یا دروغ؟ گفتهاند در وقتی که دستهای بچه من بریده بود، عمود آهنین بر فرق فرزند عزیز من وارد شد، آیا راست است؟! وَیلی عَلی شِبلی اَمالَ بِرَأسِهِ ضَربُ العَمَدِ. بعد میگوید: ابوالفضل! فرزند عزیزم! من خودم میدانم، اگر دست میداشتی، مردی در جهان نبود که با تو رو به رو شود. اینکه آنها چنین جسارتی کردند، برای این بود که دستهای تو از بدن بریده شده بود.
لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم و صلی الله علی محمد و آله الطاهرینچ
از: مرتضی مطهری، حماسه حسینی، جلد اول، (چاپ ششم، تهران: انتشارات صدرا، آبان ماه 1365)، صفحات 58 تا 64. من آنم كه... مدرس بود قهرمان!
دست خالي
:: بازدید از این مطلب : 359 نوشته شده توسط : arman
توصیه رهبرانقلاب به مجلس برای متوقف کردن سوال از رئیس جمهور![]() رهبر معظم انقلاب تاکید کردند: طرح سوال از رییس جمهور تا
اینجا کار مثبتی بود،اما ادامه این کار آن چیزی است که دشمن می خواهد.
به گزارش ندای انقلاب به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت
آیت الله خامنه ای، دیدار جمعی از بسیجیان سراسر کشور با رهبر انقلاب ساعتی پیش در
حسینیه امام خمینی(رحمهالله) آغاز شد.
حضرت آیت الله خامنه ای در بخشی از سخنان خود در این دیدار تاکید کردند: طرح سوال از رییس جمهور تا اینجا کار مثبتی بود، هم نشان دهنده احساس مسئولیت مجلس و هم آمادگی مسئولان دولتی برای پاسخگویی است، اما ادامه این کار آن چیزی است که دشمن می خواهد، از نمایندگان محترم، تقاضا می کنیم از اینجا به بعد ادامه ندهند. سردار جعفری و سردار نقدی در ابتدای این دیدار به ارائه گزارش درباره بسیج پرداختند. مشایی سکوتش را شکست/راجع به کاندیداتوریم حرفی نمی زنم![]() به گزارش ندای انقلاب، اسفندیار رحیم مشایی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه مراسم
عزاداری کارکنان نهاد ریاست جمهوری و در پاسخ به سؤالی در مورد اخبار منتشر شده
درباره تمایل وی برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری گفت: من نه راجع به
خودم و نه راجع به دیگران حرفی نمیزنم. هنرپیشه ها چگونه به دیدار لیدر انحراف می روند؟![]() یکی از یاران لیدرجریان انحراف در جلسه ای به چگونگی برگزاری
ملاقات های وی با هنرمندان پرداخته است. فیروزآبادی:پيگيرشکايت ازخزانهداري آمريکا هستم![]() به گزارش ندای انقلاب، سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی در گفتگو با باشگاه
خبرنگاران، درباره پیگیری شکایت خود از خزانهداري آمريکا که به دنبال اعمال
تحريمهايي از جانب آمريکا عليه وي صورت گرفته است، اظهار داشت: به صورت قانوني و
طي فرآيندي مشخص در حال پيگيري اين موضوع هستيم.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح افزود: هیئتهای متشکل از اساتید، دانشگاهیان و حقوقدانان به صورت جدی در حال بررسی اين موضوع هستند تا در برابر اقدام غيرقانوني مقامات آمريکايي وارد عمل شوند. سرلشکر فيروزآبادي با اشاره به فعاليتهاي بسيج در راستاي مبارزه با مفاسد اقتصادی تصريح کرد: اين تشکل، همواره در عرصههاي مختلف همچون مبارزه با فساد در جامعه تاکید داشته و در مسائلی همچون برخورد با اشرار اجتماعی، مواد مخدر و احتکار بهترین نقش را ایفا کرده است. غزه در خون و آتش / 138 شهید تاکنون
به گزارش سیرنیوز به نقل از شبکه تلویزیونی الاقصی، گردانهای قسام روز سه شنبه به مواضع رژیم صهیونیستی دویست و بیست و چهار موشک شلیک کرد که به این ترتیب شمار موشک های شلیک کرده این گردانها به مواضع صهیونیست ها به هزار و چهارصد و بیست و شش موشک رسید. جنگنده های رژیم صهیونیستی برخی از ساختمان های دولتی از جمله مجتمع ابوخضره را در نوار غزه هدف حمله قرار دادند که در نتیجه آن شماری از مردم زخمی شدند. همچنین شبکه العالم نیز اعلام کرد واحد توپخانه رژیم صهیونیستی مناطق بیت لاهیا و بیت حانون را در نوار غزه هدف تیراندازی قرار داد. شبکه تلویزیونی الاقصی نیزاعلام کرد: بر اثر حملات موشکی گردان های قسام به منطقه ریشون لتسیون در تل آویو دو صهیونسیت دیگر کشته شدند که به این ترتیب شمار کشته شدگان صهیونیست از روز سه شنبه تاکنون به پنج نفر رسید. در همین حال، جنگنده های رژیم صهیونستی برای سومین بار مرکز پلیس خان یونس را هدف قرار دادند. تلویزیون القدس نیز از حمله هوایی جنگنده های صهیونیستی به شمال غرب غزه خبر داد. خبرگزاری فرانسه گزارش داد هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا سه شنبه در بیت المقدس گفت تعهد امریکا به حفظ امنیت اسرائیل همانند کوه محکم و استوار است. کلینتون که قرار است با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل دیدار کند در یک گفتگوی کوتاه خبری گفت : «تعهد آمریکا برای امنیت اسرائیل مانند کوه محکم و تزلزل ناپذیر است، به همین دلیل است که من فکر می کنم آرام کردن اوضاع در غزه و جلوگیری از وقوع درگیری های بیشتر یک اصل اساسی و پر اهمیت محسوب می شود.»
:: بازدید از این مطلب : 348 نوشته شده توسط : arman
خاتمی اول جواب فتنه را بدهد
حجتالاسلام
جعفر شجونی، عضو جامعه روحانيت مبارز با اشاره به تناقضات رفتاری و گفتاری
خاتمی اظهار داشت: خاتمی باید ابتدا اتهامات وارده علیه خود در جریان فتنه
88 را پاسخگو باشد. به گزارش باشگاه خبرنگاران وی به برخی از اتهامات
وارده علیه خاتمی اشاره و ادامه داد: خاتمی ابتدا باید درباره ملاقات خود
با کودتاگران فتنه88 و کاریکاتوریست دانمارکی پاسخگو باشد و همچنین دلایل
اتهامات وارده از جمله نقش داشتن خود در فتنه 88 و آشوب زدن به کشور را
شفاف سازی کند. شجونی با بیان این مطلب که
قطعا خاتمی برای حضور در انتخابات دچار توهم و خیال واهی شده است، ادامه
داد: بهطور حتم شورای نگهبان این فرد را رد صلاحیت کرده و این امر در
حالیاست که ملت آگاه ایران، از گزینه خاتمی استقبال نخواهند کرد. وی در ادامه صحبتهای سیدمحمد خاتمی را مبتنی بر کینهتوزیهای دشمنان غربی دانست و با اشاره به اینکه اظهارات خاتمی با رفتار و سابقه تاریکش تناقض فراوان دارد، افزود: وسوسه حضور مجدد خاتمی در آستانه انتخابات امری طبیعی است چراکه این فرد از بیاعتنایی و بیاعتمادی مردم رنج برده و در تلاش است تا به هر بهانهای توجه اذهان عمومی را به خود جلب کند. عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز خاطرنشان کرد: ملت ایران هیچگاه منتظر ورود مجدد شخصیتهای سوخته در انتخابات نیست چراکه این افراد انقلاب را فدای خواستهها و منافع خود کردند . مي خواستيم با نردبان شكسته از ديوار نظام بالا برويم!
هامون به نقل از کیهان: «خودنويس»
با بيان اينكه چشم اسفنديار جنبش سبز را يافته، مي نويسد: پس از 22بهمن
88، جنبش در خيابان كاملا فروكش كرد. اين به معني عقب نشيني و نااميدي از
سران جنبش بود. موسوي و كروبي كه پيش از انتخابات سال 88 به هيچ روي
پيشينه اي در پدافند از حقوق شهروندي و انتقاد جدي از حكومت نداشتند و به
همين دليل نيز از غربال شوراي نگهبان گذر كرده بودند، با اعلام نتايج
انتخابات، ناگهان بر روي موج سوار شدند و رهبران جنبش سبز نام گرفتند.
بخشي از مردم اين دو را با ترديد و بي اطميناني مي نگريستند و برخي از
آنها به علت كم اطلاعي و اينكه سالهاي اول انقلاب را درك نكرده بودند، به
ستايش اين دو پرداختند و يا آنان را به چشم نردباني براي بالا رفتن از
ديوار جمهوري اسلامي ديدند. گرچه اين دو تن از مواضع آغازين خود در سه سال
گذشته كوتاه نيامدند ولي ادعاي آنها درباره وفاداري به نظام بخش بزرگي از
بدنه جنبش را به سردرگمي و سرخوردگي دچار نمود. برگزاری شب شعر با حضور حامی فتنه و هوادار خواننده مرتد
سیرنیوز از باشگاه خبرنگاران؛ با وجود هشدارهای متعدد به مسئولان برخی نهادها مبنی بر عدم دعوت و همکاری با مهدی موسوی و حلقه نزدیک به او برای انجام فعالیت های فرهنگی، اما همچنان در فضای مجازی شاهد این هستیم که مسئولان فرهنگی برخی از نهادها بدون توجه به هشدارها کماکان از این فرد دعوت به عمل آورده و او نیز با حضور در جمع های فرهنگی هر روز دامنه حلقه فاسد خود را گسترده تر می کند. در آخرین نمونه از اطلاع رسانی باشگاه خبرنگاران در این خصوص، صبح امروز خبری در سایت باشگاه خبرنگاران با عنوان "دعوت از شاعر مبتذل نویس و حامی خواننده مرتد، این بار در دانشگاه شهید بهشتی! + اسناد" را درج کرد. در پی درج این خبر در سایت باشگاه خبرنگاران بود که روابط عمومی سازمان نظان پزشکی و روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی با ارسال توضیحاتی برگزاری هر گونه برنامه شب شعر را از اساس تکذیب کردند و باشگاه خبرنگاران هم به دلیل رسالت خبری خود توضیحات هر دو نهاد را در خبر فوق درج کرد. اما خبرنگار وبگردی باشگاه خبرنگاران که از برگزاری چنین برنامه ضد فرهنگی در دانشگاه بهشتی که به همت سازمان نظام پزشکی برگزار می شود مطمئن بود با گذشت و گذاری در فضای مجازی به نتایج جالبی رسید. در اولین نمونه از تائید خبر امروز صبح(18 آبان ماه 1391) باشگاه خبرنگاران، گویا مسئولان سایت سازمان نظام پزشکی فراموش کرده بودند اطلاع رسانی خود در خصوص برگزاری شب شعر را از روی سایت خود حذف و یا خبر مورد نظر را اصلاح کنند(خبر نظام پزشکی را اینجا ببینید). اما در موردی دیگر، خبرگزاری ایسنا با انتشار آنچه در سایت سازمان نظام پزشکی آمده پیش خبری از حضور عنصر ضد فرهنگی،حامی فتنه و هوادار خواننده هتاک به ائمه معصومین(ع) را روی خروجی خود فرستاده بود که با مطالعه آن خبر کاملا مشهود است که سازمان نظام پزشکی برای حضور مهدی موسوی برنامه ریزی کرده و همچنین دانشگاه شهید بهشتی نیز شرایط و محل برگزاری به اصطلاح شب شعر با حضور این عنصر را فراهم آورده است(لینک خبر خبرگزاری ایسنا را اینجا ببینید). سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چرا مسئولان سازمان نظام پزشکی و دانشگاه شهید بهشتی به فردی مانند مهدی موسوی که حمایت او از جریان ورشکسته فتنه و خواننده هتاک کاملا مشهود است تریبون و فضای به اصطلاح فرهنگی اختصاص می دهند؟ و البته اگر از ماهیت اصلی وی و گروهک نفاقش آگاهی نداشتید (که به نظر ما اینطور بوده است)چرا قبل از همکاری برای برگزاری برنامه،دادن سالن و...فقط چند دقیقه ای را برای شناخت هویت واقعی وی (حتی نه به وسیله استعلام مراجع زیربط) ،از طریق جستجوی اینترنتی وقت نگذاشتید؟ و سوال مهمتر اینکه، با وجود مشهود بودن اصل خبر برگزاری این برنامه و اختصاص زمان و فرصت به فردی مانند مهدی موسوی چه چیز را تکذیب می کنید؟ ارزيابي عوامل فتنه از ريسك نزديكي تاكتيكي به هاشمي
پايگاه اينترنتي «ملي- مذهبي» كه از پاريس مديريت مي شود، در تحليل خود با
عنوان «هاشمي؛ مهره اي سوخته، سوزاننده» نوشت: رفتار هاشمي و آنچه كه بر
فرزندان او رفته اپوزيسيون (از جمله جريان ملي- مذهبي) را بر سر تصميم
گيري مي نشاند. پرسش اساسي اين است كه با هاشمي چگونه بايد رفتار كرد؛ او
كه در كارنامه اش قلع و قمع «ديگران» را به طور پررنگ دارد و در تصميم هاي
بزرگ از جنگ تا اتفاقات سال 67، قتل هاي زنجيره اي [!؟] و... جزو تصميم
سازان بوده و اكنون با دموكراسي خواهان افق مشترك پيدا كرده است. خاتمي از بياعتنايي و بياعتمادي مردم رنج ميبرد/ وسوسه حضور مجدد در انتخابات
سیرنیوز از باشگاه خبرنگاران ، حجتالاسلام جعفر شجوني با توجه به تناقضات رفتاري و گفتاري خاتمي اظهار داشت: خاتمي بايد ابتدا اتهامات وارده عليه خود در جريان فتنه 88 را پاسخگو باشد. وي به برخي از اتهامات وارده عليه خاتمي اشاره کرد و افزود: خاتمي ابتدا بايد درباره ملاقات خود با کودتاگران فتنه 88 و کاريکاتوريست دانمارکي پاسخگو باشد و همچنين دلايل اتهامات وارده از جمله نقش داشتن خود در فتنه 88 و به آشوب کشيدن کشور را شفافسازي کند. حجتالاسلام شجوني با بيان اينکه قطعا خاتمي براي حضور در انتخابات دچار توهم و خيال واهي شده است، ادامه داد: به طور حتم شوراي نگهبان اين فرد را رد صلاحيت کرده و اين امر در حاليست که ملت آگاه ايران، از گزينه خاتمي استقبال نخواهند کرد. وي اظهارات محمد خاتمي را مبتني بر کينهتوزيهاي دشمنانان غربي دانست و با اشاره به اينکه اظهارات خاتمي با رفتار و سابقه تاريکش تناقض فراوان دارد، افزود: وسوسه حضور مجدد خاتمي در آستانه انتخابات امري طبيعي است چراکه اين فرد از بياعتنايي و بياعتمادي مردم رنج برده و در تلاش است تا به هر بهانهاي توجه اذهان عمومي را به خود جلب کند. عضو شوراي مرکزي جامعه روحانيت مبارز خاطر نشان کرد: ملت ايران هيچگاه منتظر ورود مجدد شخصيتهاي سوخته در انتخابات نيست چراکه اين افراد انقلاب را فداي خواستهها و منافع خود کردند. منافقين از بردارم تنها يک جمجمه و چند استخوان تحويل دادند
![]() هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران: گروهک
تروريستي منافقين طي اعمال جنايتکارانه بسياري از هم وطنان بيگناهمان را
به کام مرگ کشاندهاند بر همين اساس با يکي از خانواده قربانيان ترور به
گفتگو نشستيم که متن آن در ذيل آمده است.
:: بازدید از این مطلب : 375 نوشته شده توسط : arman
آنچه که ائمه اطهار همیشه از خدا طلب مىکردندیقین، مراتبى دارد و هر مرتبهاى از آن که فرض شود، مرتبه بالاترى براى آن وجود دارد، لذا ائمه اطهار علیهم السلام با اینکه در مراتب عالیه یقین بودند، باز هم از خدا طلب یقین مىکردند. هامون به نقل از خبرگزاری دانشجو: مقام معظم رهبری شخصیتی نادر و برجسته است که بهرهمندی از دانش و حکمت ایشان برای رهروان انقلابی بسیار کارگشاست. کلاسهای درس خارج فقه ساعت هفت صبح برگزار میشود و ایشان قبل از درس چند دقیقهای بحث اخلاقی دارند که در این سلسله نوشتارها به بیان این نکات میپردازیم. از امتیازات درس مقام معظم رهبری آن است که اجازه میدهند شاگردان بدون هیچ ترس یا احساس ابهتی به راحتی سوالاتشان را بپرسند و ایشان نیز با صبوری پاسخ میدهند؛ همچنین در این کلاس حضور و غیاب جدی وجود دارد.
یقین در دین چون سر در بدن است
تحف العقول، حسن بن شعبه حرانی، ص 150 و بحارالانوار، علامه مجلسی، ج 74 ، ص 291؛
هر جوری هست باید بیاییم وسط، بی خیال ادعای تقلب!![]() هامون به نقل از بولتن نيوز: اصلاح طلبان كه تا ماههاي پيش، تصور ميكردند مردم و نظام براي آنها تره خرد كرده و فرش قرمز براي حضورشان در عرصهي سياست راه مياندزند، اين روزها با سرخوردگي هرچه تمامتر تغيير استراتژي دادهاند. شکايت مهدي هاشمي از 9 روزنامه و سايت خبري/ اعتراض به دادگاه براي اتمام بازداشت موقت مهديوکيل مهدي هاشمي از شکايت موكلش از 9 روزنامه و اعتراض به دادگاه براي اتمام بازداشت موقت مهدي خبر داد.
وکیل مهدي هاشمی ادامه داد: مهدی از روزنامههاي(كيهان، ايران، وطنامروز، جوان، مشرق، 9 دي) و 3 سايت خبري(رجانيوز، اول نيوز و نداي انقلاب ) در شعبه 9 دادسرای فرهنگ و رسانه و شعبه 12 دادسراي کارکنان دولت، شکايت کرده كه احضاريه دادگاه براي مديران اين روزنامهها ارسال شده است. طباطبايي در باره آخرین وضعیت روزنامه توقیف شده "شرق" هم خاطرنشان کرد: این روزنامه توقیف شده و هیات نظارت بر مطبوعات اين پرونده را به براي رسيدگي به دادسرا ارسال كرده كه قطعا طي اين هفته پيگيري خواهد شد. راهبردهای انتخاباتی تکنو کرات ها با مهره «مهدی هاشمی»![]() بخشی از این اهداف را می توان از هفته نامه «آسمان» رصد کرد
بررسی رسانه های جریان تکنوکرات نشان می دهد که این جریان کنش های موثر و هدفمندی را برای بهره گیری از ظرفیت هاشمی رفسنجانی برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بویژه از بستر دستگیری دو تن از اعضای خانواده وی، ترتیب داده است. هامون به نقل از حدیدنیوز بخشی از این اهداف را می توان از هفته نامه «آسمان» رصد کرد. جاسوسی از مردم آمریکا به بهانه حمله سایبری ایران![]()
:: بازدید از این مطلب : 350 نوشته شده توسط : arman
عقب نشینی گوگل در برابر اعتراض ها/ خلیج فارس به نقشه گوگل بازگشت![]() سيري در سيره امام محمد باقر عليه السلام![]() امام(ع)در تشريح مباني اسلام فرموده است:اسلام برپنج چيز استوار است،برنماز و زکات حج وروزه و ولايت(رهبري اسلامي)
رندان تشنه لب را آبي نميدهد كس گويي ولي شناسان رفتند از اين ولايت در اين شب سياهم گم گشت راه مقصود از گوشهاي برون آي اي كوكب هدايت(۱) هامون به نقل از ندای انقلاب: امام محمد باقر ـ عليهالسلام ـ پنجمين اختر فروزان آسمان امامت و هفتمين گوهر عرش عصمت است. او شكافنده و تبيين كننده علوم اسلامي است.
امامي كه سراسر زندگياش نور بود و همه لحظات عمر با بركتش، در راه ارشاد و هدايت انسانها صرف شد. امامي كه از زمينه سازيهاي پدرش امام سجادعليهالسلام در راستاي معرفي مكتب تشيع، و مبارزه با طاغوتها، بهرهبرداري بسيار كرد، و با تربيت شاگردان برجسته، و تبيين فقه ناب اسلام و اهلبيت ـ عليهالسلام ـ بزرگترين قدم را براي شناسايي تشيع و مكتب اهل بيت ـ عليهالسلام ـ برداشت. او در سن چهار سالگي در كربلا و ماجراي عاشوراي حسيني حضور داشت، و در سفر كوفه و شام، همراه پدر، همه ماجراها را مي ديد، و براساس فرهنگ عاشورا تربيت شد. او تجسمي از ارزشهاي والاي انساني و كمالات اخلاقي بود و همه لحظههاي زندگي درخشانش، درسهاي بزرگ انساني را الهام ميبخشيد. بي شك، آشنايي با سيره علمي، تربيتي، سياسي و اخلاقي آن امام همام راهنماي خوبي براي ما در مسير پر پيچ و خم زندگي است.(۲) سيره علمي امام باقر (ع) زندگي امام باقرعليهالسلام مصادف با دوران پر تلاطم زوال بني اميه بوده است، اما به دليل شرايط خاص آن زمان ايشان از نظر سياسي در انزوا بودند و اعتراض هاي او، با اين كه در اين راه تا سر حد شهادت حركت كرد، به صورت يك نهضت سياسي همه جانبه براي سرنگوني رژيم بني اميه نيانجاميد. او دريافته بود فرهنگ تشيع در انزوا قرار دارد؛ از اين رو لازم بود به يك انقلاب وسيع فرهنگي دست بزند و با تشكيل حوزه علميه و تربيت شاگردان برجسته، فقه آل محمد ـ صلياللهعليهوآله ـ و خط فكري تشيع را آشكار کند. بر همين اساس امام باقرعليهالسلام زمينهسازي بسيار عميق و خوبي در اين راستا نمود و پس از ايشان، فرزند برومندش امام صادق ـ عليهالسلام ـ با تشكيل حوزه علميه با چهار هزار نفر شاگرد، آن را به ثمر رسانيد و يك دانشگاه عظيم اسلامي در تاريخ اسلام آشكار و ماندگار شد.(۳) بنابراين، ميتوان گفت؛ امام باقر ـ عليهالسلام ـ مؤسس و بنيانگذار حوزه علميه شيعه و نهضت فرهنگي انقلاب فرهنگي تشيع بود.(۴) حكومت و سياست در سيره امام باقر(ع) با وجود تمام سخت گيري هاي بني اميه، امام باقرعليهالسلام به تبيين معارف اهل بيت عليهالسلام مي پرداخت و از تبيين جايگاه امامت و ولايت در اسلام كه به معناي زعامت و تصدي امر است، دست بر نمي داشت. زراره، يكي از اصحاب امام باقرعليهالسلام حديثي را از ايشان روايت ميكند كه امام عليهالسلام در تشريح مباني اسلام فرموده است: « بني الاسلام علي خمسة اشياء، علي الصلوة و الزکاة و الحج و الصوم و الولايه. اسلام بر پنج چيز استوار است، برنماز و زکات حج و روزه و ولايت (رهبري اسلامي) » زراره ميگويد: عرض كردم كدام يك از اين مباني برتر است؟ حضرت فرمود: الوِلايَةُ اَفْضَل؛ لِاَنَّها مِفْتاحُهُنَّ. وَالواليُ هُوَ الدَّليلُ عَلَيهِنَّ ؛ ولايت و رهبري برتر است. زيرا كليد و راهگشاي مباني ديگر است و اين رهبر؛ راهنماي مباني ديگر است. (۵) با اين وجود امام باقرعليهالسلام به تبعيت از جد بزرگوارش امام علي ـ عليهالسلام ـ هر جا كه احساس ميكرد، كيان كشور اسلامي و آبروي اسلام در خطر است، خلفا را از راهنمايي و ارشادهاي خود محروم نميکرد.(۶) سيره عملى امام باقر(ع) زندگي امامان معصوم عليهالسلام، همواره الگوي شيعيان در زندگي است. و در حقيقت آن گونه كه از قول معصوم ـ عليهالسلام ـ بر ميآيد عمل به گفتار و تبعيت از كردار ايشان، به نوعي بيانگر ميزان دوستي و نشانگر محبت به ايشان باشد.(۷) در زير به دو نمونه از سيره عملي امام باقر ـ عليهالسلام ـ اشاره ميشود: ۱ـ حلم امام مردى مسيحى از روى كينهاى كه با امام عليهالسلام داشت كلمه باقر را به بقر تغيير داد و به آن حضرت گفت: انت بقر. امام عليهالسلام بدون آنكه از خود ناراحتى نشان داده و اظهار عصبانيت كند با كمال سادگى فرمود: نه من بقر نيستم، من باقرم. مسيحى گفت: تو پسر زنى هستى كه آشپز بود امام فرمود: «شغلش اين بود، عارو ننگى محسوب نمى شود. مسيحى گفت: مادرت سياه وبى شرم وبد زبان بود. امام فرمود: اگر اين نسبتها را كه به مادرم مى دهى راست است خدا او را بيامرزد و از گناهانش بگذرد و اگر دروغ است از گناه تو بگذرد كه دروغ و افترا بستى. مشاهده اين همه حلم از مردى كه قادر بود همه گونه موجبات آزار يك مرد خارج از دين اسلام را فراهم آورد كافى بود كه انقلابى در روحيه مرد مسيحى ايجاد نمايد و او را به سوى اسام بكشاند. اما ب مرد مسيحى بعد مسلمان شد. ۲ ـ زحمت در طلب رزق در گرماى شديد تابستان محمدبن منكدر كه خود را از زهاد و عباد و تارك دنيا مى دانست امام را در حال خستگى شديد در انجام كارى مى بيند گمان مى كند امام خود را براى طلب دنيا اين گونه به زحمت انداخته، لذا به نصيحت مىپردازد و مى گويد آيا سزاوار است مرد شريفى مثل شما در اين گرماى طاقت فرسا در طلب دنيا بيرون بيايد، اگر خداى نخواسته در اين حال مرگ شما را فرا رسد چه وضعى براى شما پديد خواهد آمد؟ شايسته نيست شما به دنبال دنيا برويد و خود را به رنج و زحمت بيندازيد. امام عليهالسلام فرمودند: اگر مرگ من در همين حال برسد و من بميرم، در حال عبادت و انجام وظيفه از دنيا رفته ام، زيرا اين كار، عين طاعت و بندگى خدا است. تو خيال كرده اى كه عبادت منحصر به ذكر و نماز و دعاست من زندگى و خرج دارم اگر كار نكنم بايد دست حاجت به سوى تو و امثال تو دراز كنم. من در طلب رزق مى روم تا احتياج خود را از ديگران سلب كنم. وقتى بايد از رسيدن مرگ هراسان باشم كه در حال معصيت و خلافكارى و تخلف از فرمان الهى باشم نه در چنين حالى كه در حال اطاعت امر حق هستم و او مرا موظف كرده بار دوش ديگران نباشم و رزق خود را خودم تحصيل كنم. زاهد گفت عجب اشتباهى كرده بودم. اكنون متوجه شدم كه من روش غلطى را مى پيموده ام و احتياج كاملى به نصيحت داشته ام.(۸) سيره اخلاقي امام باقر(ع) روايات بسياري از ائمه اطهار و رسول اکرم تصريح مي کنند که اخلاق نيکو بخش عمده ايي از دينداري است. و حتي نبي مکرم اسلام(ص)، در حديثي يادآوري کرده اند که ايشان براي تکميل مکارم اخلاقي مبعوث شده اند.(۹) اخلاق نيکو در کنار ايمان به خداوند و روز حساب ، اقامه نماز، پرداخت زکات و انفاق مال در راه خدا و شکيبايي در مصايب از صفات برجسته نيکوکاران، راستگويان و پرهيزگاران است.(۱۰) جامعه اسلامي آنگاه بر راه درست گام برميدارد و آن زمان شايسته اين صفت( اسلامي) خواهد بود که بيش از هميشه بر طريق اخلاق انساني گام بردارد؛ چون موازين اخلاقي براي فرد همچون قوانين براي جامعه است. جامعه بيقانون با انسان بياخلاق برابر است. هر دو برآشفته، غيرقابل اعتماد و راکداند و هر دو رو به سوي قهقرا خواهند رفت. بهتر آن است با توجه به روزهايي چنين خوش که شادي را از ميلاد امام محمد باقر به عاريت گرفته است، به اين اصل اساسي در سخنان عالم خاندان علم و امامت امام محمد باقرعليهالسلام بپردازيم. نيکوگفتاري با ديگران بهترين چيزي را که دوست داريد درباره شما بگويند ، درباره مردم بگوييد. (۱۱) امام محمد باقر ـ عليهالسلام ـ پنج نکته را سفارش فرموده اند: اگر مورد ستم واقع شدي ستم مکن. اگر به تو خيانت کردند خيانت مکن. اگر تکذيبت کردند خشمگين مشو. اگر مدحت کنند شاد مشو. اگر نکوهشت کنند بي تابي مکن. (۱۲) اين نکات را نه تنها شکيبايي که استقامت بزرگ مي توان ناميد. مردمي که در مناسبات متقابل با يکديگر اين موارد را رعايت کند: حقوق ديگران را مانند حقوق خود محترم داشته بر آن دل بسوزانند، فروتني را پيشه خويش ساخته از غرور و جدال بپرهيزند و درکنار اين سه شکيبايي به خرج دهند مطمئناً درِ دنيايي زيبا و جامعه اي سالم را به روي خويش خواهند گشود و پس از آن ما ناظر مشاجره و برخوردهاي رانندگان درخيابان ها، مردم در صف ارزاق و ديگر صحنه هاي دل آزار نخواهيم بود. اميد است با بهره گيري از سيره اين امام همام در همه مراحل زندگي، يك زندگي سالم، همراه با روشن بيني و بصيرت بنا كنيم. و با زمينه سازي و انتظار ظهور حجت راه را براي تشكيل حكومت عدل الهي هموار سازيم. پي نوشتها ۱- لسان الغيب، خواجه شمس الدين محمد، حافظ شيرازي. ۲- ر.ك: امام باقرعليهالسلام بنيانگذار نهضت فكري ـ فرهنگي تشيع، حجتالاسلام علي اصغر صرفهجو، مقاله، تبيان. ۳- رجال كشي، ص ۱۲۵. ۴- همان، ص ۱۲۵. ۵- فروع کافي، ج ۴ ص ۶۲، ح ۱. ۶- بررسي بنيانهاي اخلاقي و سياسي درسيره امام محمدباقر(ع)، ح.طاهري، مقالات، تبيان. ۷- امير مؤمنان(ع): من احبنا فليعمل بعملنا و ليتجنب الورع،هر که مارا دوست ميدارد بايد چون رفتار ما عمل کند و جامه پارسايي در بر گيرد. غررالحکم :حديث۸۴۸۳. ۸- ر.ك : سيرهى علمى امام محمد باقرعليهالسلام، مقاله، پايگاه ويژه امام باقرعليهالسلام، http://emambagher.heyatblog.net/. ۹- رُوِيَ عَنِ النَّبِيِّ(ص) بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَكَارِمَ الْأَخْلَاقِ، بحار الأنوار الجامعة لدرر أخبار الأئمة الأطهار، ج۶۷، ص: ۳۷۳. ۱۰- اشاره به آيه ۱۷۷ سوره بقره. ۱۱- بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج ۶۵، ص ۱۵۲. ۱۲- بحارالانوار ، دار احياء الترا العربي ، ج ۷۵، ص ۱۶۷. هدف از خبرسازی درباره توافق پنهانی ایران و آمریکا چیست؟برخی خبرها نشان دهنده آن است که امریکایی ها پیشنهاد هسته ای خود را بازنگری کرده و در حال آماده شدن برای ارائه پیشنهاد مذاکراتی جدید به ایران هستند. روزنامه نیویورک تایمز که اکنون خبر از توافق محرمانه ایران و امریکا درباره مذاکره مستقیم داده، چندی پیش خبر تدوین یک پیشنهاد جدید خطاب به ایران را تایید کرده بود.
هامون به نقل از فردا:
خبرسازی اخیر روزنامه نیویورک تایمز درباره توافق محرمانه ایران و امریکا مبنی بر انجام مذاکره مستقیم در قطر،مقوله ای است
![]()
مردی که دوست دارد کشور را بحرانی نشان دهد![]() هامون به نقل از بولتن نیوز: "مرد بحران"! این اصطلاحی است که حتما در این روزها بسیار شنیده و دیده اید. مرد بحران کلید واژه ای است که خانواده و طرفداران هاشمی (البته شاید به دستور خودش) بر او نهاده اند. به گزارش بولتن، حلقه پیرامون هاشمی که گویا یکی از کارهای دائم و همیشگی شان، فعالیت های عجیب و غریب در زمان انتخابات است، با نزدیک شدن دوباره به انتخابات ریاست جمهوری، به فعالیت های بیشتری مبادرت ورزیده اند. اصطلاح "دولت وحدت ملی"، اصصلاحی بود که از دوره قبل انتخابات ریاست جمهوری وارد ادبیات سیاسی کشور شد و البته بلافاصله، کارشناسان و صاحبنظران، چنین موضوعی را مورد انتقاد قرار داده و اساسا گزاره های آن را رد کردند.
حالا چهار سال بعد، یعنی در ایام نزدیک به انتخابات ریاست جمهوری "یازدهم"، پرده دیگری از این تئاتر به نمایش درآمد: تنها کسی که می تواند کشور را از وضع کنونی نجات داده و "دولت وحدت ملی" را به سرانجام رساند کسی نیست جز "مرد بحران"ها، هاشمی رفسنجانی! به راستي چه ارتباطی بین "وحدت" و "بحران" وجود دارد؟ آیا اساسا کسی چون هاشمی در این مقطع زمانی، یعنی زمانی که شواهد امر در جامعه گویای آن است که وی با کمترین اقبال عمومی مواجه است (شاهد می خواهید به حضور چند دقیقه ای او در مجامع عمومی نگاه کنید که چگونه با واکنش مردمی مواجه شده) می تواند اقدامی در خور و مناسب منافع ملی انجام دهد؟ از سویی دیگر، پیش شرط پذیرش اصطلاحاتی چون "دولت وحدت ملی" و "مرد بحران" آن است که بپذیریم در کشور با "عدم وحدت" و "عدم امنیت" مواجه ایم. آیا به راستی این گزاره ها درست است؟ آیا کشور با مشکلی به نام "عدم وحدت" روبروست؟ بلی، اگر منظور از عدم وحدت، عدم وحدت سیاسیون باشد، این امر درست است. و البته سوال ديگری که در همین زمینه به ذهن می رسد این است که منظور از عدم وحدت در سیاسیون به چه معناست؟ آیا منظور آن است که همه سیاسیون زیر پرچم "یک فرد" گرد هم آیند؟ اگر منظور این است که نه شدنی است و نه اساسا چنین موضوعی عقلانی است. سیاسیون باید در تصمیم گیری های کلان خود دارای "وحدت در اصول" باشند اما اینکه بخواهیم همه از يك نظریه و سلیقه سیاسی پیروی کنند، امکان پذیر نیست. نفس وجود سلائق مختلف سیاسی تا آنجا که وحدت در اصول داشته باشند برای کشور مفید فایده است. پس وحدت سیاسون به این معنا، عقلا قیبح است. اما اگر منظور از "وحدت ملی"، وحدت در سطح جامعه و مردم است، که همین الان هم وجود دارد. شرکت 85 درصدی مردم در انتخابات ریاست جمهوری پیشین، شرکت نزدیک به 65 درصدی مردم در انتخابات مجلس، راهپیمایی های میلیونی مردم در مناسباتی چون روز قدس و 22 بهمن و حماسه 40 میلیونی مردم در 9 دی همه و همه جلوه هایی از وحدت ملی است. مساله "بحران" هم به همین نحو. اینکه کشور با یک سری مشکلات روبروست که در آن شکی نیست. و اصلا کدام نظام سیاسی و کشوری است که با مشکل مواجه نباشد. اما اینکه این "مشکل" را "بحران" بنامیم، یقینا امری برساخته است. "بحران" در ادبیات سیاسی تعریف خاص خود را دارد که حداقل با وضع موجود، سنخیتی ندارد. مگر اینکه مراد از "مرد بحران" را "ایجاد بحران" بدانیم. که در آن صورت حتی می توان برای آن شواهد و مستنداتی را هم آورد: هم اوست که با بیان دیدگاهها اخیر خود در برگزاری انتخابات قانونی و آزاد درصدد جا انداختن این موضوع به جای کلید واژه تقلب با توجه به تمام شدن تاریخ مصرف آن دارد. و هم اوست که در دیدارهای خود با نظریه "فرایند تلاش آمریکا برای تبدیل نارضایتی های اقتصادی به نا امنی" همراه شده و ملاقات کنندگان را به وضعیتی سوق می دهد که مسئولین در مقابل فشارهای تحریم های غرب منفعل هستند و انگیزه لازم را ندارند. در آخر یادآور می شود خوب است خانواده وی به جای معرفی او به عنوان مرد بحران، پدر خود را به عنوان مربی خوب برای فرزندان خانواده، تشویق کنند تا کمتر شاهد حضور آنها در کنار زندان و جاهایی از این قبیل باشیم. خوب است که به ایشان یادآوری شود که "بالاترین میزان تورم" در تاریخ کشور مربوط به زمان ریاست جمهوری اوست. مناسب است یادآوری شود که در زمان ریاست جمهوری ایشان، نرخ ارز صد برابر شد! ( یعنی از 7 تومان به 700 تومان رسید) یعنی ارزش پول ملی یکصد برابر کاهش یافت! و اگر نبود هشدارها و دستورات مقام معظم رهبری، به یک هزار تومان هم می رسید. بسیار بجاست به این ایشان یادآوری شود که در زمان ریاست جمهوری ایشان، مشکلات اقتصادی به جایی رسید که در شهرهای محروم کشور و نیز در مناطق محروم اطراف تهران، اعتراضات محرومین به اوج خود رسید و بدستور این آقا که الان پرستیژ حقوق بشری می گیرد، "یگان ویژه ضد شورش" با کمک دوستان آلمانی!! تشکیل شد و محرومان را مورد تفقد قرار دادند؟ و همزمان خانواده و کارگزاران وی تجمل گرایی را پیشه نمودند تا جایی که با عتاب و خطاب رهبر عزیز مواجه شدند. خوب است به ایشان یادآوری شود... اصلا در یک کلام به جناب هاشمی باید یادآوری شود بحرانهایی که کشور در زمان ریاست ایشان با آن روبرو شده در تاریخ این کشور بی نظیر است. و از این بالاتر، بسیاری از بحران های کشور زائیده و پروریده تفکرات و اقدامات هاشمی است. و براستی که چه نام با مسمّایی طرفدارانش بر او نهاده اند: مرد بحران!
:: بازدید از این مطلب : 318 |
|
آرشیو مطالب پیوند های روزانه مطالب تصادفی مطالب پربازدید چت باکس
تبادل لینک هوشمند پشتیبانی LoxBlog.Com
|